Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί οι "Απαράδεκτοι" δεν θα επιστρέψουν ξανά και γιατί η ίδια δεν παντρεύτηκε ποτέ

27.05.2022
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί οι "Απαράδεκτοι" δεν θα επιστρέψουν ξανά και γιατί η ίδια δεν παντρεύτηκε ποτέ
Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε χθες το βράδυ στον Νίκο Χατζηνικολάου η Δήμητρα Παπαδοπούλου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα, πάντα με τον δικό της, αφοπλιστικό τρόπο.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου κάθισε "Ενώπιος Ενωπίω" με τον Νίκο Χατζηνικολάου χθες βράδυ και η κουβέντα τους πέρασε από όλες τις φάσεις της ζωής της, από την Αλεξάνδρεια όπου γεννήθηκε, από τα πρώτα της βήματα στην τέχνη, τους Απαράδεκτους, το "Σ' αγαπώ Μ' αγαπάς", τις φιλίες, την ιδιομορφία της και τον γάμο που δεν ήρθε ποτέ.

Μιλώντας για τους λόγους που την ώθησαν στη γραφή σεναρίων η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξήγησε ότι, πολύ απλά, ήθελε να είναι σίγουρη ότι θα της αρέσουν τα όσα θα ερμήνευε. "Για μένα το θέμα ήταν ιδεολογικό", είπε συγκεκριμένα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη συνταρακτική επιτυχία των "Απαράδεκτων".

Μιλώντας για τη θρυλική αυτή σειρά, η δημιουργός τους αποκάλυψε ότι ήταν η πιο ολοκληρωμένη δουλειά που έχει κάνει ποτέ στη ζωή της τονίζοντας ιδιαίτερα την απόλυτη συνεργασία και ταύτιση με τους συνεργάτες της σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, βέβαια, η Δήμητρα Παπαδοπούλου παραδέχτηκε ότι η ίδια δεν μπόρεσε να απολαύσει την απόλυτη επιτυχία της καθώς ήταν τόσο μεγάλη και τόσο απότομη που δεν μπόρεσε να αφομιώσει τις αλλαγές με τίποτα. «Τα έπαιξα. Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου», είπε συγκεκριμένα.

Όσο για το αν οι "Απαράδεκτοι" επιστρέψουν κάποια στιγμή, η δημιουργός τους υπήρξε κάθετη αρνητική. "Αυτά τα πράγματα είναι άπαξ", είπε χαρακτηστικά και έκλεισε το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε και στα πιο προσωπικά της και τέθηκε το ερώτημα πώς και δεν παντρεύτηκε ποτέ. Η απάντηση ήρθε με τον καθαρά δικό της τρόπο και "έγραψε" καθώς, ούτε λίγο ούτε πολύ, η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξήγησε ότι υπαίτιος για το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ ήταν ο πατέρας της!

«Πάντα πίστευα πως όταν μεγαλώσω θα παντρευτώ, περνούσε ο καιρός, μεγάλωνα εγώ κι έλεγα… εντάξει, δεν μεγάλωσα ακόμα τόσο για να παντρευτώ. Και περνούσε ο καιρός και κατάλαβα μάλλον ότι δεν θέλω να παντρευτώ», είπε κάποια στιγμή η Δήμητρα τονίζοντας ότι μάλλον έτσι είχε εκπαιδευτεί από τον πατέρα της, ο οποίος «δεν είχε καμία εκτίμηση στο όνειρο του να δει μια μέρα την κόρη του νύφη». «Όποια ξαδέρφη μου παντρευότανε, ο πατέρας μου έλεγε… Πω πω παντρεύτηκε, πάει το κορίτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε ότι κάθε φορά που τον έβλεπε να μαραζώνει έτσι, προφανώς αυτό έκανε εγγραφή μέσα της.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Δε θα πιστεύεις με ποιον γνωστό ηθοποιό είχε σχέση

«Θεωρούσα πως με το να παντρευτώ είναι σαν να παραχωρώ τη ζωή μου και την ελευθερία μου κάπου», συνέχισε διαχωρίζοντας ξεκάθαρα τη συντροφικότητα από τον γάμο, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή της αυτή και ότι είναι χαρούμενη για όσα έζησε.

Ιδού ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου ξεχωρίζει, χωρίς αμφιβολία το κομμάτι όπου ο Γιάννης Μπέζος (αλλά και ο Βλάσσης Μπονάτσος -από μία συνέντευξη του 2002) μιλούν για τη Δήμητρά τους.