Rihanna: Η απίθανη εμφάνιση στο Super Bowl αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη

13.02.2023
Rihanna: Η απίθανη εμφάνιση στο Super Bowl αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη
Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Rihanna 6 χρόνια μετά τον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησε ήρθε με απίθανο "κρότο" και μια ιδιαίτερη ανακοίνωση εγκυμοσύνης.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι θα ήταν εκείνη που θα εμφανιζόταν στο φετινό ημίχρονο του μεγα΄λου τελικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι φανς μετρούσαν αντίστροφα καθώς τα τελευταία χρόνια η 9 φορές βραβευμένη με Grammy ερμηνεύτρια ασχολούνταν περισσότερο με την εταιρεία καλλυντικών που έχει παρά με το τραγούδι.

Η Rihanna, που στο μεταξύ είχε γίνει ήδη μητέρα, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, πως η εμφάνιση αυτή ήταν μια τε΄ραστια πρόκληση για εκείνη καθώς έπρεπε να χωρέσει 17 χρόνια καριέρας σε 13 λεπτά! Ε, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος όχι μόνο τα κατάφερε αλλά... "το έσκισε"!

Από την πρώτη στιγμή, βέβαια, έγινε αντιληπτό πως κάτι άλλο έκρυβε τόσο καιρό η Rihanna και το αποκάλυψε σε όλο του το μεγαλείο χθες βράδυ.

H Rihanna ανέβασε το πρώτο βίντεο με τον γιο της και είναι αξιολάτρευτος!

Φορώντας μια εντυπωσιακή, ολόσωμη, κατακκόκκινη φόρμα Loewe, η Rihanna εμφανίστηκε στην εντυπωσιακή σκηνή με την κοιλίτσα της να μην αφήνει περιθώριο για αμφιβολίες. Είναι ξανά έγκυος! Και ναι, το επιβεβαίωσε αργότερα και ο ίδιος ο εκπρόσωπός της.

{https://www.instagram.com/p/ColZSC0JR3d/}

Ακούσαμε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της όπως “Bitch Better Have My Money,” “Where Have You Been,” “Only Girl (In the World),” “We Found Love,” “Rude Boy,” “Work,” “Pour It Up,” “All of the Lights,” “Run This Town,” “Umbrella” και φυσικά, το “Diamonds.”

{https://www.instagram.com/p/Colby1RJ91l/}

Από το πλευρό της RiRi δεν μπορούσε να λείπει φυσικά ο A$AP, σύντροφός της και πατέρας του γιου της, αλλά και του αγέννητου παιδιού της, ο οποίος έδειχνε με το παραπάνω τη στήριξή του στην αγαπημένη του.

{https://www.instagram.com/p/ColbKKIMKRI/}

H Rihanna αποθεώθηκε και δικαίως. Ιδού μερικά χαρακτηριστικά τιτιβίσματα που δεν πα΄ρελειψαν να υπογραμμίσουν και το επιχειρηματικό της δαιμόνιο καθώς την είδαμε να πουδράρει τη μύτη της με τα δικά της προϊόντα την ώρα του σόου! Απίθανη!

{https://twitter.com/95GIZIBE/status/1625019752614887424}

{https://twitter.com/iamkingb__/status/1625020377515819009}

{https://twitter.com/mattxiv/status/1624948518883295237}

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το 2020 στο ημίχρονο του Super Bowl εμφα΄νιστηκαν η Jennifer Lopez με τη Shakira, το 2021 ο Weeknd και το 2022 οι Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige και 50 Cent σε ένα απίθανο ραπ & hip hop πάρτι.

Μπορείς να δεις στη συνέχεια όλο το σόου της Rihanna εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 09:36