Η Jennifer Aniston είχε γενέθλια και μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία και με τους δυο γονείς της

13.02.2023
Η Jennifer Aniston είχε γενέθλια και μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία και με τους δυο γονείς της
Η Jennifer Aniston συμπλη΄ρωσε 54 χρόνια ζωής και τίμησε τους γονείς της, τους οποίους δεν έχει πια κοντά της.

Γενέθλια είχε η Jennifer Aniston στις 11 Φεβρουαρίου και με την αφορμή γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε με τους 41 (και βάλε) εκατομμύρια followers της μία σπάνια, ασπρόμαυρη οικογενειακή φωτογραφία. Για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά που η ελληνικής καταγωγής σταρ μοιράζεται μια εικόνα και με του δυο γονείς της, John Aniston και Nancy Dow.

"Απολαμβάνοντας τον απόηχο υπέροχων γενεθλίων σκέφτομαι αυτούς τους δυο ανθρώπους που με δημιούργησαν" γράφει στη λεζάντα η Jen ευχαριστώντας τους πάντες για τις ευχές που έλαβε. "Ένιωσα τόοοοση αγάπη από όλους σας και θα τη χρησιμοποιήσω ΟΛΗ για να πορευτώ μέσα σε αυτή την άγρια και όμορφα άγνωστη χρονιά μπροστά μου", συνέχισε η Aniston κλείνοντας με ένα "Σας Αγαπώ".

{https://www.instagram.com/p/Cok8X1dP_Bp/}

John - Jennifer Aniston: Η δύσκολη σχέση πατέρα-κόρης που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να επέλθει η συμφιλίωση

Η σχέση της Aniston με τους γονείς της

Ο ελληνικής καταγωγής John Aniston γεννήθηκε στην Κρήτη ως Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933 και μετακόμισε με την οικογένειά του στις ΗΠΑ όταν εκείνος ήταν 2 ετών. Ήταν ηθοποιός και έγινε ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Βίκτωρ Κυριάκης στη δραματική σειρά του NBC, Days of our lives [φωτό κάτω] στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

john aniston

Ηθοποιός και η Nancy Dow και οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1965. Τέσσερα χρόνια αργότερα γεννήθηκε η Jennifer όμως το 1979 ο John τους εγκατέλειψε με τη σχέση πατέρα και κόρης να περνά πολλά σκαμπανεβάσματα μέχρι που τελικά, την τελευταία δεκαετία, το κενό μεταξύ τους εκμηδενίστηκε.

Και η σχέση της Aniston με τη μητέρα της, όμως δεν ήταν καλή. Αντίθετα, πέρασαν πολλά χρόνια που δεν μιλούσαν καν καθώς εκείνη δεν μπορούσε να τη συγχωρήσει για το βιβλίο που έγραψε "βγάζοντας" επί της ουσίας "τα άπλυτά της, στη φόρα".

Η Nancy πέθανε τον Μάιο του 2016, λίγο καιρό αφού μητέρα και κόρη τα είχαν βρει τελικά, και τον Νοέμβριο του 2022 έφυγε από τη ζωή και ο John Aniston, τον οποίο η Jen αποχαιρέτησε μια μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

"Γλυκέ μου μπαμπά... John Anthony Aniston . Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που έφυγες για τους ουρανούς ειρηνικά και χωρίς πόνο. Και, μάλιστα, στις 11/11. Είχες πάντα το τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός να έχει πια ένα ακόμη πιο σπουδαίο νόημα για μένα. Θα σ' αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου 💔⁣", είχε γράψει τότε η Jen συμπληρώνοντας μια κάπως "spooky" ευχή στο τέλος: "Μην ξεχνάς να έρχεσαι επίσκεψη 💫🤗❤️".

{https://www.instagram.com/p/Ck8aKjLrYzs/}

Σήμερα, στα 54 χρόνια της, η Jennifer Aniston φαίνεται ότι ε΄χει κλείσει τα κεφάλαια που την πονούσαν επί χρόνια. "Συγχώρησα τη μαμά μου. Συγχώρησα τον μπαμπά μου. Συγχώρησα την οικογένειά μου", είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός τονίζοντας γιατί πάλαιψε να κατακτήσει αυτή τη "νίκη". "Είναι τοξικό να έχεις μέσα σου τόση μνησικακία, τόσο θυμό. Το έμαθα αυτό παρακολουθώντας τη μαμά μου που δεν απαλλάχτηκε ποτέ από αυτά. Θυμάμαι που της έλεγα 'Ευχαριστώ που μου δείχνεις τι να μην είμαι ποτέ'".

Χρόνια πολλά Jen.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 13:01