Jennifer Aniston: Ο πατέρας της πέθανε στις 11/11 και εκείνη τον αποχαιρετά δημόσια τονίζοντας τη σημασία της ημερομηνίας αυτής

14.11.2022
Jennifer Aniston: Ο πατέρας της πέθανε στις 11/11 και εκείνη τον αποχαιρετά δημόσια τονίζοντας τη σημασία της ημερομηνίας αυτής
Δύσκολες ώρες για την Jennifer Aniston καθώς πριν από λίγο έκανε η ίδια γνωστή την απώλειά της, που μετρά ήδη τρεις μέρες. Προφανώς η 53χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ ήθελε τον χρόνο της για να δημοσιοποιήσει κάτι τόσο σημαντικό, ειδικά τη στιγμή που αυτές τις μέρες, βάσει προγραμματισμού, βρισκόταν ήδη στο κέντρο της επικαιρότητας με τις αποκαλύψεις περί προσπαθειών που έκανε για να γίνει μητέρα, μια εποχή που λεγόταν ευρέως ότι ο σύζυγός της, Brad Pitt, την είχε εγκαταλείψει γιατί εκείνος ήθελε παιδιά κι εκείνη όχι.

Justin Theroux: Πώς αντέδρασε ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston στις αποκαλύψεις της για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

Ο John Anthony Aniston, γεννήθηκε στην Κρήτη ως Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933 (η οικογένεια μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ο μικρός ήταν 2 ετών) και έφυγε από τη ζωή στις 11 Νοεμβρίου 2022, σε ηλικία 89 ετών. Η διάσημη κόρη του, Jennifer Aniston, τον αποχαιρέτησε, πριν από λίγο δημόσια ως εξής:

"Γλυκέ μου μπαμπά... John Anthony Aniston . Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που έφυγες για τους ουρανούς ειρηνικά και χωρίς πόνο. Και, μάλιστα, στις 11/11. Είχες πάντα το τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός να έχει πια ένα ακόμη πιο σπουδαίο νόημα για μένα. Θα σ' αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου 💔⁣", γράφει με έκδηση συγκίνηση η Jennifer Aniston συμπληρώνοντας μια spooky ευχή στο τέλος: "Μην ξεχνάς να έρχεσαι επίσκεψη 💫🤗❤️".

Τι σημαίνει, όμως, το 11/11 για την Jennifer Aniston;

Ένα τατουάζ που έχει "χτυπήσει" η Jen στο μέσα μέρος του αριστερού καρπού της με την ημερομηνία αυτή καθώς και ένα ακόμη στο δεξί της πόδι με το όνομα "Norman" ίσως δίνει την εξήγηση. Το πιο πιθανό σενάριο, όμως, θέλει τον αγαπημένο σκύλο της Norman να έχει φύγει από τη ζωή το 2011, χρονολογία που δίνει το ένα από τα δύο 11άρια του πρώτου τατουάζ ενώ το πρώτο ίσως προέρχεται από την ημερομηνία της δικής της γέννησης που είναι 11 Φεβρουρίου. Σημειώνεται δε ότι εκείνη η χρονιά, ήταν πολύ δυσκολη για την Αniston καθώς προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το διαζύγιό της από τον Brad Pitt και ο Norman ήταν η μόνη ψυχή που ήθελε κοντά της! Μέχρι που έφυγε.

Μιλώντας στο περιοδικό Allure πρόσφατα, η Jen μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους γονείς της. Θυμίζουμε ότι η σχέση της με τη μητέρα της, Nancy Dow, η οποία έφυγε από τη ζωή το 2016 σε ηλικία 80 ετών, είχε περάσει από 40 κύματα, όμως στο τέλος είχε κάπως επανέλθει.

"Συγχώρησα τη μαμά μου. Συγχώρησα τον μπαμπά μου. Συγχώρησα την οικογένειά μου", είπε η Aniston τονίζοντας πόσο σηματικό είναι αυτό. "Είναι τοξικό να έχεις μέσα στου τόση μνησικακία, τόσο θυμό. Το έμαθα αυτό παρακολουθώντας τη μαμά μου που δεν απαλλάχτηκε ποτέ από αυτά. Θυμάμαι που της έλεγα 'Ευχαριστώ που μου δείχνεις τι να μην είμαι ποτέ'".

Ο John Aniston έγινε ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του ως Βίκτωρ Κυριάκης στη δραματική σειρά του NBC, Days of our lives [φωτό κάτω] στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 12:59