Δωροθέα Μερκούρη: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισε με τον πρώην σύζυγό της

15.11.2022
Δωροθέα Μερκούρη: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισε με τον πρώην σύζυγό της
"Μεγάλωσα μόνη μου τις κόρες μου. Ηταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την Αμερική"

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τους λόγους για τους οποίους χώρισε από τον Ολλανδό πρώην σύζυγό της, με τον οποίο ζούσαν στην Αμερική και απέκτησαν μαζί δύο κόρες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια επέστρεψε και απαντάει με ανακοίνωση του δικηγόρου της

"Με τον πρώην σύζυγό μου έκανα τα δυο παιδιά μου και ζούσαμε στην Νέα Υόρκη. Άμα δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δεν σου αρέσει η ιταλική κουζίνα, δηλαδή θες να είναι τα πάντα τηγανητά παραδείγματος χάριν, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Ήθελα να γυρίσω στην Ευρώπη, ήθελα να πάρουν τα κορίτσια αυτό που είχα και εγώ. Να είναι μεσογειακές. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό, εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι ήθελα να γυρίσω πίσω" δήλωσε αρχικά.

Σπύρος Μπιμπίλας: Μιλά για το κόψιμο της σκηνής του στο "The Crown", όπου υποδύθηκε τον Γιάννη Λάτση

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: "Μεγάλωσα μόνη μου τις κόρες μου. Ήταν δύσκολο. Ηταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από την Αμερική. Δεν το καταλάβαινα εκείνη τη στιγμή ότι θα το έκανα μόνη μου γιατί η Αμερική είναι μακριά. Όσο και να ήθελε ο Γουόρντ να έχει επαφή με τα παιδιά, είναι μεγάλη η απόσταση. Βέβαια τις έπαιρνε τα Χριστούγεννα, το καλοκαίρι, το Πάσχα. Προσπαθήσαμε να έχουμε μία υγιή σχέση από μακριά".