Κατερίνα Καινούργιου: "Δέχομαι περίεργες απειλές για τη ζωή μου, τα έχω καταγράψει όλα"

15.11.2022
Κατερίνα Καινούργιου: "Δέχομαι περίεργες απειλές για τη ζωή μου, τα έχω καταγράψει όλα"
Η παρουσιάστρια μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, "Super Κατερίνα", η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα και έχει επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η παρουσιάστρια επέστρεψε και απαντάει με ανακοίνωση του δικηγόρου της

"Έχω μιλήσει κι εγώ με τους δικηγόρους μου. Μου έρχονται απειλητικά μηνύματα στα social media, απειλητικά τηλεφωνήματα… Εγώ ξέρεις, με τέτοια δεν θέλω εμπλοκές. Έχω μία πολύ clean ζωή" δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες»

"Εγώ δέχομαι απειλές κανονικότατες. Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Δεν καταλαβαίνετε… μέχρι και ανώνυμα τηλεφωνήματα το βράδυ. Δεν ξέρω αν είναι για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά δέχομαι απειλές περίεργες. Εγώ τα έχω καταγράψει όλα κι αν δω ότι συνεχίζεται η κατάσταση, θα απευθυνθώ στην αστυνομία. Δεν ξέρω από ποιον μπορεί να προέρχονται αυτά, απλά επειδή ξεκινάνε ότι δεν σεβόμαστε σαν εκπομπή μία περίοδο εγκυμοσύνης, κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Ίσα ίσα τις καλύτερες ευχές μας δώσαμε. Μέχρι και για τη ζωή μου δέχομαι απειλές. Εδώ είναι το κινητό μου και όταν έρθει η στιγμή, θα πάω εκεί που πρέπει να πάω", πρόσθεσε έπειτα η ίδια.