Η Demi Moore έγινε 60 χρονών και μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα λαμπερή

15.11.2022
Η Demi Moore έγινε 60 χρονών και μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς καταφέρνει να δείχνει πάντα λαμπερή
Όταν κοιτάμε πόσο λαμπερή και πανέμορφη φαίνεται η Demi Moore καθώς έκλεισε τα 60 της πριν λίγες μέρες, επιβεβαιώνουμε ότι η ηλικία δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβόμαστε. Η ηθοποιός πιστώνει τη λάμψη της στο ταξίδι ευεξίας της που ξεκίνησε στα 49 της. Εξήγησε ότι καθώς ωρίμαζε, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορείς να βασίζεσαι για πάντα στα γονίδια και ότι η ομορφιά συνδέεται πραγματικά με την ευεξία και όχι με τη νεότητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Moore να προσπαθεί να έχει επίγνωση των αποφάσεων της. Και δεδομένου ότι φαίνεται να λειτουργούν ως οδηγός για εκείνη, ανυπομονούμε να τις μοιραστούμε μαζί σου.

Αρνείται να κρατά μέσα της τις κακές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα

Η Demi Moore πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό που νιώθουμε μέσα μας αντανακλάται και στο εξωτερικό μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κλειδί της για να δείχνει τόσο λαμπερή είναι ότι προσπαθεί να εξαλείψει όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να νιώθει. Εξήγησε, «Πιστεύω ότι όταν είμαστε αναστατωμένοι, θυμωμένοι, πληγωμένοι, βιώνουμε πόνο ή πίκρα, αυτό μας γερνάει και φαίνεται». Και παρόλο που δεν μπορούμε να αποφύγουμε να νιώθουμε λυπημένοι ή να έχουμε μια κακή μέρα μία στο τόσο, η Moore πιστεύει ότι «είναι σημαντικό να μην κρατάμε μέσα μας τα πράγματα».

Η Demi Moore βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα 59 της χρόνια και μετά από 3 ταραχώδεις γάμους

Πιστεύει στο less is more

Μιλώντας για τη ρουτίνα ομορφιάς της, η Μoore είπε: «Πιστεύω στο ότι το λιγότερο είναι το περισσότερο». Πρόσθεσε ότι δεν έχει κάποιο μεγάλο μυστικό ομορφιάς, αλλά ένα πράγμα που είναι απαραίτητο για εκείνη είναι να έχει τον κατάλληλο ειδικό για τη φροντίδα του προσώπου. Πρόσθεσε ότι αυτός ο ειδικός της προτείνει προϊόντα που είναι αποτελεσματικά και είναι φτιαγμένα με καθαρά συστατικά.

Demi Moore - Bruce Willis: Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους και μία αποκάλυψη

Φροντίζει πάντα το μυαλό και το σώμα της να συνδέονται

Ο λόγος για τον οποίο η Μοore δεν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια όταν πρόκειται για τη ρουτίνα ομορφιάς της και δεν χρησιμοποιεί υπερβολική ποσότητα προϊόντων είναι, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ότι πιστεύει ότι «η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας».

H Moore εξήγησε: «Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις απ’ έξω, αλλά αν το εσωτερικό σου δεν φαίνεται ή δεν αισθάνεται καλά, τότε δεν ξέρω αν οτιδήποτε κάνεις εξωτερικά θα είναι αρκετά καλό». Για να επιτύχει αυτή την εσωτερική διαύγεια, η ηθοποιός βασίζεται στις συνεδρίες της με έναν ενεργειακό θεραπευτή, που όπως λέει, πρόκειται για μια «εμπειρία ολόκληρου του μυαλού-σώματος».

Αποδέχεται την ιδέα της γήρανσης

Παρόλο που δείχνει υπέροχη και λαμπερή, η Μοore πιστεύει ότι έχει αρχίσει να αλλάζει σωματικά. Η σταρ που έκλεισε τα 60 της χρόνια στις 11 Νοεμβρίου παραδέχτηκε: «Δεν είμαι σε τόσο καλή φυσική κατάσταση όσο πριν και το δέρμα μου πηγαίνει σε μια κατεύθυνση που θα προτιμούσα να μην πάει».

Όμως, αντί να καταπολεμήσει τη μεταμόρφωση που έρχεται με τη γήρανση και να προσπαθήσει να την αντιστρέψει, η ηθοποιός εξήγησε ότι το μάντρα της για αυτή τη χρονιά είναι η αποδοχή. Και ίσως ο λόγος για τον οποίο λάμπει και δείχνει καλύτερα από ποτέ είναι ότι πήρε την απόφαση να αγαπήσει το σώμα της ότι κι αν γίνει και να αποδεχτεί το ταξίδι που κάνει.