Ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski είναι το νέο hot celebrity ζευγάρι

15.11.2022
Ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski είναι το νέο hot celebrity ζευγάρι
Ο κωμικός του Saturday Night Live είχε στο παρελθόν σχέσεις με τις Kim Kardashian, Ariana Grande, Kaia Gerber και Kate Beckinsale.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα και πηγές που δήλωσαν ότι εθεάθησαν μαζί στη Νέα Υόρκη, ο Pete Davidson είναι σε σχέση με την Emily Ratajkowski.

Ο 28χρονος κωμικός χώρισε πρόσφατα με την Kim Kardashian, ενώ το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του τον Οκτώβριο του 2021. Χώρισαν τον Αύγουστο του 2022, μετά από εννέα μήνες σχέσης. «Ένα μέρος του λόγου που χώρισαν ήταν λόγω του φορτωμένου προγράμματός τους», είπε άτομο από το περιβάλλον τους. «Και οι δύο ταξιδεύουν συνέχεια, και ήταν δύσκολο».

Κim Kardashian: Ποιος έκανε την παρέμβαση για να της παραχωρηθεί το φόρεμα της Marilyn μετά την πρώτη άρνηση

Το 31χρονο μοντέλο ήταν παντρεμένο με τον Sebastian Bear-McClard για τέσσερα χρόνια, πριν υποβάλει αίτηση διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2022. Έχουν αποκτήσει μαζί τον Sylvester, 20 μηνών. Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το 2018, αφού εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Μετά από μερικές εβδομάδες που έβγαιναν ραντεβού, η Ratajkowski και ο παραγωγός ταινιών παντρεύτηκαν σε μια τελετή-έκπληξη στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

7 άγνωστα γεγονότα από τις ζωές διασήμων που θα εκπλήξουν ακόμα και τους πιο φανατικούς τους fans

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Ratajkowski αποκάλυψε ότι απολάμβανε μια νέα αίσθηση «ελευθερίας» μετά τον χωρισμό της από τον Bear-McClard σε μια συνέντευξη στο Variety. Σημειώνοντας πώς ήταν «single για πρώτη φορά βασικά στη ζωή μου», η σταρ πρόσθεσε, «Και απλά νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία να μην ανησυχώ πολύ για το πώς με αντιλαμβάνονται».