Η Christina Applegate έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας (βίντεο)

15.11.2022
Η Christina Applegate έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας (βίντεο)
Η ηθοποιός απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame εν μέσω πάλης με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Christina Applegate παρευρέθηκε στην τελετή κατά την οποία απέκτησε το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame, που σηματοδότησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της βραβευμένης με Emmy ηθοποιού από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή της με σκλήρυνση κατά πλάκας την άνοιξη του 2021. Η Applegate αρχικά επρόκειτο να λάβει το αστέρι της το 2020 , αλλά η πανδημία καθυστέρησε την τελετή. Ανακοίνωσε τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας στο Twitter το 2021 εν μέσω παραγωγής της τρίτης και τελευταίας σεζόν της κωμωδίας «Dead to Me».

Bella Hadid: Νέες της φωτογραφίες έχουν ανησυχήσει τους fans της για την υγεία της

Πριν από την εμφάνιση της Applegate, τιμήθηκε στην τελετή του Walk of Fame από τους συμπρωταγωνιστές της στο «Married…with Children», Katey Sagal και David Faustino. Η Applegate ανέβηκε στο βάθρο στην τελετή με τη βοήθεια της Sagal, η οποία έμεινε στη σκηνή μαζί της κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Η Applegate ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσε για την κόρη της και την ευχαρίστησε που την υποστήριξε μέσω της διάγνωσης της ΣΚΠ. «Το πιο σημαντικό άτομο σε αυτόν τον κόσμο είναι η κόρη μου», είπε η Applegate. «Είσαι πολύ περισσότερο από ό,τι ξέρεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και έξυπνη και ενδιαφέρουσα. Είμαι ευλογημένη κάθε μέρα που ξυπνάω και σε πηγαίνω στο σχολείο… σε ευχαριστώ που στάθηκες δίπλα μου σε όλο αυτό». Η Applegate αποκάλεσε τους παρευρισκόμενους θαυμαστές της «υπέροχους» και πρόσθεσε, «Κάθε ένας από εσάς. Σας αγαπώ τόσο πολύ».

Τελικά η Jennifer Aniston ήθελε παιδί και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

Σε συνέντευξή της στο Variety ενόψει της τελετής του Walk of Fame, η Applegate είπε ότι τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν του «Dead to Me» ενώ μάχονταν με τη σκλήρυνση κατά πλάκας ήταν «τόσο δύσκολο όσο θα νόμιζες ότι θα ήταν». Η ηθοποιός χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι για να φτάσει στα γυρίσματα. «Διαγνώστηκα ενώ εργαζόμασταν», είπε η Applegate.

Η 3η σεζόν του "Dead to Me" κάνει το ντεμπούτο της στις 17 Νοεμβρίου στο Netflix και θα είναι το πρώτο νέο έργο της Applegate που θα κυκλοφορήσει μετά την ανακοίνωσή της για τη διάγνωση της. «Ο κόσμος θα με δει για πρώτη φορά ως άτομο με αναπηρία και είναι πολύ δύσκολο», είπε η Applegate.

Christina Applegate poses with her brand new star on the Hollywood Walk of Fame. https://t.co/YpWGxVIDeU pic.twitter.com/iF1JdDC1UO