8 διάσημοι που απέκτησαν εγγόνια και έχουν γίνει αφοσιωμένοι παππούδες και γιαγιάδες

16.11.2022
8 διάσημοι που απέκτησαν εγγόνια και έχουν γίνει αφοσιωμένοι παππούδες και γιαγιάδες
Ίσως σoυ είναι δύσκολο να φανταστείς μερικούς από τους αγαπημένους σου celebrities ως περιποιητικούς και αφοσιωμένους παππούδες ή γιαγιάδες. Μπορεί να τους θαυμάζουμε τόσο συχνά στην οθόνη ή στην σκηνή αλλά περισσότερο μας συγκινούν τρυφερές πτυχές της ιδιωτικής τους ζωής. Μερικές φορές μάλιστα, είναι το ίδιο επιδέξιοι με τον ρόλο της γιαγιάς ή του παππού, όσο και με τους χαρακτήρες που υποδύονται μπροστά στις κάμερες ή στις ερμηνείες τους στη σκηνή.

Kurt Russell και Goldie Hawn

Ο Kurt Russell και η Goldie Hawn είναι μαζί εδώ και 39 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1983. Έχουν εφτά εγγόνια και είναι ιδανικοί παππούς και γιαγιά για όλα. Πρόσφατα, γιόρτασαν τα γενέθλια της εγγονής τους, Rani Rose, ντυμένοι πρίγκιπας και πριγκίπισσα.

Susan Sarandon

Η Susan Sarandon έχει τρία παιδιά και τρία υπέροχα εγγόνια. Ωστόσο, δεν της αρέσει τα εγγόνια της να τη λένε «γιαγιά», ούτε καν «γιαγιάκα». Διάλεξε ένα γλυκό (κυριολεκτικά) παρατσούκλι και έτσι τα εγγόνια της την αποκαλούν «Honey» δηλαδή «Αγάπη».

Ozzy Osbourne

Ο Ozzy και η Sharon Osbourne εκθέτουν τη ζωή τους από τότε που πρωταγωνιστούσαν στο ριάλιτι του MTV, The Osbournes. Ωστόσο, από τότε που τελείωσε το σόου, έχουν γίνει τρεις φορές παππούς και γιαγιά. Ο Ozzy, καθοδηγούμενος από την επιθυμία του να περνά περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια του, ανακοίνωσε μάλιστα ότι το No More Tours 2 θα είναι η τελευταία του περιοδεία.

«Κάναμε περιοδεία 50 χρόνια. Δεν έχω δει ποτέ τα παιδιά μου να μεγαλώνουν - δεν ήμουν ποτέ δίπλα τους- και τώρα έχω εγγόνια και θέλω να περάσω λίγο χρόνο μαζί τους», είπε ο Osbourne.

H ντουλάπα – υπερπαραγωγή της Kris Jenner είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

Kris Jenner

Και τα 12 εγγόνια της Kris Jenner έχουν επίσης ένα χαριτωμένο ψευδώνυμο για εκείνη. Η αρχηγός της οικογένειας Jenner-Kardashian και φοβερή γιαγιά, είναι απλά η «Lovey» για τα μικρά μέλη της οικογένειας.

«Στην αρχή ήμουν γιαγιά και ξαφνικά δεν μου άρεσε ο τρόπος που ακουγόταν. Η μαμά μου είχε μια φίλη που την έλεγαν Lovey και αποφάσισα ότι αυτό ήταν το πιο χαριτωμένο όνομα», είπε η Jenner.

Pierce Brosnan και υιοί φωτογραφίζονται και μιλούν μαζί - Δε μεταδίδουμε άλλο

Pierce Brosnan

Ο Pierce Brosnan, γνωστός και ως πρώην James Bond, είναι τώρα ένας πολύ αφοσιωμένος παππούς για τα εγγόνια του, την Isabella και τον Lucas και το νεότερο μέλος, τη Marley May. «Απλώς λιώνει την καρδιά μου», είπε ο Brosnan μιλώντας για τη Μarley May. «Είναι μεγάλη χαρά να είσαι παππούς. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτό».

Michael Douglas

Πέρυσι, ο Michael Douglas απέκτησε το δεύτερο εγγόνι του, ένα αγοράκι, τον Ryder. Όταν συνάντησε τον εγγονό του για πρώτη φορά, ο Douglas δημοσίευσε μια υπέροχη φωτογραφία που τάιζε τον Ryder από το μπουκάλι. Επίσης είναι πολύ δεμένος με τη μεγαλύτερη αδερφή του Ryder, τη Lua.

Steven Tyler

Ο Steven Tyler, ο ροκ σταρ και frontman των Aerosmith, είναι επίσης παππούς τεσσάρων παιδιών. Ο «Papa Stevie», όπως αποκαλεί τον εαυτό του, αποδεικνύεται ένας σούπερ κουλ παππούς.

«Δεν τον βλέπουμε πάντα τόσο συχνά, αλλά όταν τον βλέπουμε, είναι σαν να έρχεται ο μάγος στο σπίτι», λέει η Liv Tyler, η κόρη του τραγουδιστή.