Naomi Campbell: Οι υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της στον παράδεισο των Μαλδίβων

16.11.2022
Naomi Campbell: Οι υπέροχες φωτογραφίες με την κόρη της στον παράδεισο των Μαλδίβων
Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα supermodels στον κόσμο, η Naomi Campbell θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ενημερώνει τους fans της με κάποιες αναρτήσεις στα social για εκείνη και την κόρη της! Τη Δευτέρα, η Campbell ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές της με λεζάντα, «Διάθεση: Η αγάπη μου και η μαγεία των Μαλδίβων».

Στις πρώτες φωτογραφίες, βλέπουμε την Campbell σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με μπικίνι, να ποζάρει και να περνάει ωραίες στιγμές με τους φίλους και τις φίλες της. Αλλά οι καρδιές μας έλιωσαν πραγματικά όταν φτάσαμε στην πέμπτη φωτογραφία, μια υπέροχη στιγμή της Campbell και της κόρης της με ασορτί λευκά φορέματα καθώς περπατούν δίπλα στην παραλία.

Η Naomi Campbell έχει ένα... "θεματάκι" με τα μικρόβια: Δε φαντάζεσαι τι κάνει κάθε φορά που μπαίνει σε αεροπλάνο [video]

Στη συνέχεια, στην επόμενη φωτογραφία, βλέπουμε την Campbell να κρατά το χέρι της κόρης της καθώς κοιτάζουν μαζί στο νερό (ακόμα με τα αγαπημένα τους φορέματα!). Στη συνέχεια τις βλέπουμε με τα μαγιό τους, πιασμένες χέρι-χέρι και πάλι καθώς πηγαίνουν τη βόλτα τους, ακολουθούμενη από ένα άλλο στιγμιότυπο της Campbell να κρατά την κόρη της καθώς κοιτάζουν το ηλιοβασίλεμα. Το μοντέλο δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το ηλιοβασίλεμα που έβλεπαν, ζεσταίνοντας πραγματικά τις καρδιές μας με την εκδρομή μαμάς-κόρης.

Η Naomi Campbell δείχνει πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της και ξεκαθαρίζει: "Δεν υιοθετήθηκε, είναι δικό μου παιδί"

Η Campbell καλωσόρισε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη της και το ανακοίνωσε τον Μάιο του 2021. Στο παρελθόν είχε πει στη βρετανική Vogue για το πώς την άλλαξε η μητρότητα: «Η κόρη μου έρχεται πρώτη. Ότι κάνω, το κάνω για εκείνη — αυτό είναι. Είναι τόσο εντελώς ανιδιοτελές, έτσι δεν είναι;».