Όταν η Άννα Φόνσου έπεσε θύμα ληστείας - Tάισε τους φιλοξένησε τους ληστές στο σπίτι της

16.11.2022
Όταν η Άννα Φόνσου έπεσε θύμα ληστείας - Tάισε τους φιλοξένησε τους ληστές στο σπίτι της
"Τι να σου δώσω του λέω; Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα.

Συνέντευξη στο "Studio 4" παραχώρησε η Άννα Φόνσου και περιέγραψε μεταξύ άλλων την εμπειρία που είχε με ληστές που επιχείρησαν να την κλέψουν μέσα στο σπίτι της. Όπως αποκάλυψε η ίδια γνώριζε τον άνδρα που επιχείρησε να εισβάλλει στο σπίτι της.

"Μαγείρευα μια μέρα σούπα και χτυπάει το κουδούνι. Ανεβαίνουν επάνω δύο τύποι με σπιρούνια και τους λέω τι θέλετε από μένα; Εγώ περίμενα τον άντρα μου, τον Τάκη. Μου λέει ο ένας κυρία Άννα, εγώ είμαι ο Δημήτρης του καθαριστηρίου. Μην το πείτε στον κύριο Τάκη αλλά έχω αυτό το πάθος. Δώστε μας λεφτά ή ό,τι άλλο έχετε να φύγουμε" ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

"Τι να σου δώσω του λέω; Εγώ μαγειρεύω μια σούπα. Μπείτε μέσα. Βγάλαμε τη σούπα από τη φωτιά και τους λέω θέλετε να σας βάλω λίγη σουπίτσα; Καθίσαμε και οι τρεις και φάγαμε και του λέω πότε το άρχισες βρε Δημήτρη το κλέψιμο και τα ναρκωτικά; Μου είπε ότι τον παρέσυραν και τα λοιπά. Τους έκανα και δυο αβγά μάτια και τους "λέω πού να τρέχετε τώρα μες στη νύχτα να βρίσκετε ναρκωτικά; Δεν κοιμάστε απόψε εδώ, θα έρθει κι ο Τάκης σε λίγο. Τους έστρωσα στο σαλόνι, όμως είχαν αφήσει έξω απ’ την πόρτα τις μπότες τους. Έρχεται ο Τάκης και του λέω "Θα σου εξηγήσω. Ο Δημήτρης, το παιδί του καθαριστηρίου, παίρνει ναρκωτικά, τους έδωσα σούπα και αβγά". Εκείνος ήθελε να καλέσουμε την Αστυνομία. Όλη τη νύχτα ο Τάκης δεν κοιμήθηκε. Το πρωί που ξυπνήσαμε τους δίνει ο Τάκης ένα χαρτζιλίκι και τους λέει "η Άννα έχει τη δύναμη να σας πάει να κάνετε αποτοξίνωση. Θα πάτε;" λένε αυτοί "Θα πάμε". Τους έστειλα και σήμερα έχουν ο καθένας από δυο παιδιά" πρόσθεσε, με τους παρουσιαστές να μην πιστεύουν τα όσα άκουγαν!

Δείτε το βίντεο: