Eva Mendes: Το τατουάζ που ίσως μαρτυρά πως είναι παντρεμένη με τον Ryan Gosling

16.11.2022
Eva Mendes: Το τατουάζ που ίσως μαρτυρά πως είναι παντρεμένη με τον Ryan Gosling
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο κόρες, την Esmeralda και την Amada

Το τατουάζ στον καρπό της Eva Mendes μπορεί να είναι σύντομο και γλυκό, αλλά μπορεί να έχει ένα βαθύτερο νόημα. Η 48χρονη ηθοποιός και επιχειρηματίας διατηρεί μια αρκετά ιδιωτική σχέση με τον Ryan Gosling. Όμως, μια νέα ανάρτηση της στο Instagram δείχνει ότι νιώθει πιο άνετα να δώσει μια παραπάνω γεύση από τη σχέση της.

Justin Theroux: Πώς αντέδρασε ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston στις αποκαλύψεις της για την εμπειρία της με τις εξωσωματικές

Σε μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε πρόσφατα, η Mendes φαίνεται να καλύπτει το πρόσωπό της με τον καρπό της, που έχει τις λέξεις "de Gosling". Στην ισπανόφωνη κουλτούρα, η χρήση του "de" ενοποιεί το επώνυμο της γυναίκας με το επίθετο του συζύγου της μετά το γάμο, που σημαίνει ότι το τατουάζ της σταρ θα μπορούσε να είναι ενδεικτικό ενός τίτλου "Κυρία Gosling".

Η Mendes και ο Gosling γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "The Place Beyond the Pines" το 2011, στο οποίο υποδύθηκαν ένα ζευγάρι που είχε ένα παιδί. Η χημεία τους στην οθόνη έγινε αληθινή όταν, λίγο μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, οι δυο τους εντοπίστηκαν να χαλαρώνουν στη Disneyland και να μοιράζονται ένα ρομαντικό φιλί στο Παρίσι.

Chris Evans: Ο πιο σέξι άντρας στον κόσμο έλεγε ότι ψάχνει σύντροφο αλλά έχει κορίτσι εδώ και έναν χρόνο -και είναι μία κούκλα!

Τον Σεπτέμβριο του 2016, το Us Weekly ανέφερε ότι οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά, ωστόσο πηγές αργότερα επιβεβαίωσαν ότι το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε. Η Mendes και ο Gosling έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την Esmeralda και την Amada, τις οποίες υποδέχτηκαν το 2014 και το 2016 αντίστοιχα. Σε μια συνέντευξη της πριν μερικούς μήνες, η Mendes είπε ότι "ο άντρας μου και τα παιδιά μου" είναι αυτοί που αποκαλεί σπίτι.