Ρούλα Ρέβη: "Δεν έζησα παιδικά χρόνια - Ένα πρωί αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο"

16.11.2022
Ρούλα Ρέβη: "Δεν έζησα παιδικά χρόνια - Ένα πρωί αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο"
Η φωτογράφος μίλησε για τα βιώματα της στο "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν"

Η Ρούλα Ρέβη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν" και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια που δεν έζησε αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει το σχολείο.

Δωροθέα Μερκούρη: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χώρισε με τον πρώην σύζυγό της

"Είχα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου από μικρή. Δεν ήμουν μετέωρη στις αποφάσεις μου, πάντα ήμουν αποφασιστική. Ενηλικιώθηκα πολύ μικρή. Δε μπορώ να πω ότι έχω ζήσει την απόλυτη παιδική ηλικία. Όταν έχεις άλλα σοβαρότερα θέματα και στο σπίτι, και την καθημερινότητα, τους γονείς κτλ, το παιδικό φεύγει πολύ γρήγορα. Τώρα που έχω παιδιά το καταλαβαίνω. Αν μπεις μέσα στα προβλήματα, πάει το άλλο κομμάτι, το αγνό. Ένα πρωί αποφάσισα να σταματήσω το σχολείο. Μέσα στο μυαλό μου γύριζε αυτό πάρα πολύ. Δεν ένιωθα καλά στο περιβάλλον του σχολείου καθόλου. Αυτό προέκυπτε από διάφορα πράγματα. Δεν ήταν κάποιος δίπλα μου να το καταλάβει, να το προλάβει. Επειδή ήμουν καλή στο σχολείο πίστευαν ότι αυτό πάει μόνο του, ότι δεν ήταν ένα από τα προβλήματά μας" είπε αρχικά η φωτογράφος.

Η απόφαση στη δικαστική διαμάχη μεταξύ Μάνου Παπαγιάννη και Σοφίας Παυλίδου πάρθηκε - Ένοχος ο ηθοποιός

"Δεν περίμενε κανείς ότι θα σταματούσα το σχολείο. Ξυπνούσα το πρωί, πήγαινα στο σχολείο, το χαιρέταγα και έφευγα. Δεν έκανα καμιά τρέλα ότι πήγαινα και διασκέδαζα ας πούμε. Ήμουν σκεπτική γιατί ήμουν 17, μια ηλικία ζόρικη που ψάχνεσαι. Γύρναγε εβδομάδες στο μυαλό μου. Κάθε μέρα ήμουν και πιο αρνητική. Πίστευα ότι θα πέρναγε αλλά δεν. Δεν είχα το κατάλληλο περιβάλλον ούτε στο σχολείο. Ήταν μια χρονιά κακή. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μέχρι τότε. Ήταν μια κακή χρονιά, ήταν όλα τα οικογενειακά μαζί, ήταν το τέλος μιας σκληρής και άγριας εφηβείας… Είχα κάνει ήδη πολλές επαναστάσεις μέχρι τότε" πρόσθεσε η ίδια.