John - Jennifer Aniston: Η δύσκολη σχέση πατέρα-κόρης που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να επέλθει η συμφιλίωση

19.11.2022
John - Jennifer Aniston: Η δύσκολη σχέση πατέρα-κόρης που πέρασε από 40 κύματα μέχρι να επέλθει η συμφιλίωση
Ο John και η Jennifer Aniston δεν είχαν μια συνηθισμένη σχέση: αυτό το ζευγάρι ηθοποιών πατέρα-κόρης είχε μια περίπλοκη σχέση καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του John ώστόσο αυτή η σχέση κατάφερε να βελτιωθεί πλήρως τα τελευταία δύο χρόνια. Πριν από λίγες μέρες η Jennifer ανακοίνωσε τον θάνατο του πατέρα της και του αφιέρωσε δημόσια μερικά πολύ όμορφα λόγια. Ας θυμηθούμε με την αφορμή, τον John Aniston και ας ξαναδούμε τη συγκινητική οικογενειακή τους ιστορία.

Ο John Aniston ξεκίνησε την καριέρα του στο Χόλιγουντ το 1962, με μια τηλεοπτική σειρά που ονομαζόταν 87th Precinct, όπου εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο για να υποδυθεί έναν χαρακτήρα που δεν είχε καν όνομα. Είναι περισσότερο γνωστός για τη συμμετοχή του σε μια άλλη σαπουνόπερα, το Days of Our Lives, στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1977 έως το 2022 και εμφανίστηκε σε περισσότερα από 2.800 επεισόδια.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή δεν ήταν η μόνη σαπουνόπερα στην οποία πρωταγωνίστησε ο Aniston καθώς για τέσσερα χρόνια τη δεκαετία του 1980, το κοινό τον παρακολούθησε στο Search for Tomorrow.

Παρακάλεσε την κόρη του Jennifer να μην γίνει ηθοποιός

Ο John παντρεύτηκε μια ηθοποιό ονόματι Nancy Dow το 1965 και τέσσερα χρόνια αργότερα, έγινε μπαμπάς της Jennifer, της οποίας η επαγγελματική πορεία είναι γνωστή σε όλους. Παρά το γεγονός ότι η Jennifer προερχόταν από οικογένεια ηθοποιών, ο John την παρακάλεσε αρχικά να επανεξετάσει την καριέρα της και να προτιμήσει να γίνει δικηγόρος.

Η Jennifer έχει δηλώσει ότι ο μπαμπάς της συνήθιζε να της λέει: «Δεν θέλω να πονέσει η καρδιά σου. Η απόρριψη είναι βάναυση. Παρακαλώ, παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό. Γίνε δικηγόρος». Μεγαλώνοντας, οι γονείς της δεν της επέτρεπαν καν να παρακολουθήσει τηλεόραση, ακόμη και τη σαπουνόπερα του μπαμπά της, εκτός κι αν ήταν άρρωστη.

Για χρόνια, ο John και η Jennifer είχαν μια δύσκολη σχέση

Η Jennifer Aniston έχει μια σπαρακτική ιστορία όσον αφορά στους γονείς της: δεν μίλησε ξανά στη μαμά της από τότε που εκείνη αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δημοτικότητα της κόρης της και να γράψει απομνημονεύματα ενώ η Jennifer πρωταγωνιστούσε στο Friends. Αλλά τα προβλήματα με τον πατέρα της ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα - το 1979, όταν εκείνος αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια του.

Η Jennifer είπε κάποτε πώς ένα βράδυ εκείνης της χρονιάς πήγε σε ένα πάρτι γενεθλίων και όταν επέστρεψε στο σπίτι, η μαμά της της είπε ότι «ο μπαμπάς δεν θα είναι εδώ για λίγο διάστημα». Η ηθοποιός θυμήθηκε ότι έκλαιγε και ένιωθε χαμένη, παρόλο που η μαμά της δεν της είπε ότι ο πατέρας της θα έφευγε για πάντα. Ο John επέστρεψε στη ζωή της Jennifer από το πουθενά ένα χρόνο αργότερα, την πήγε για δείπνο και της εξήγησε την κατάσταση όσο καλύτερα μπορούσε.

Η Jennifer Aniston μιλά πρώτη φορά για τη σχέση με τη μητέρα της -και συγκλονίζει!

Κατάφεραν να συμφιλιωθούν πλήρως το 2020

Παρά το γεγονός ότι η Jennifer τον συγχώρεσε που έφυγε, η σχέση τους δεν ήταν για πολλά χρόνια καλή. Για δεκαετίες, η Jennifer περνούσε μεγάλες περιόδους που δεν μιλούσε στον πατέρα της. Αλλά το 2020, άρχισε να τον αναζητά συχνά και μιλούσαν μεταξύ τους «περισσότερο από ποτέ πριν».

Όταν μιλούσε για την επανένωση με τον πατέρα της, η Jennifer έλεγε ότι επειδή είναι ενήλικη πλέον, δεν μπορεί να κατηγορεί πια τους γονείς της.

Η Jennifer ανακοίνωσε ότι ο πατέρας της πέθανε στις 11 Νοεμβρίου

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες του πατέρα της και έγραψε στη λεζάντα: «Γλυκέ μου μπαμπά… Ήσουν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ».

Συνέχισε γράφοντας: «Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες ψηλά στους ουρανούς ειρηνικά και χωρίς πόνο. Και στις 11/11 όχι κάτι λιγότερο! Πάντα είχες τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμη μεγαλύτερο νόημα για μένα. Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου».

Ολοκλήρωσε τη δημοσίευση της με το «Μην ξεχνάς να με επισκέφτεσαι».

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 12:59