Νέος έρωτας για τον Brad Pitt, μια καλλονή με τα μισά του χρόνια!

17.11.2022
Νέος έρωτας για τον Brad Pitt, μια καλλονή με τα μισά του χρόνια!
Πολύ ενεργός στο dating φαίνεται ότι είναι τελευταία ο Brad Pitt -ή έστω έτσι λέγεται, γιατί, επί της ουσίας, επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι.

Ο Brad Pitt μπήκε για τα καλά στη σκηνή των νέων γνωριμιών τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης φήμης ότι υπήρξε ένα ενδιαφέρον για την Emily Ratajkowski, η οποία, παρεμπιπτόντως αυτό τον καιρό λέγεται ότι έχει σχέση με τον Pete Davidson. Ο 58χρονος ηθοποιός φαίνεται τώρα να έχει μια νέα γυναίκα στη ζωή του η οποία που μπορεί να είναι οικεία στους fans της σειράς The Vampire Diaries καθώς ήταν παντρεμένη με τον πρωταγωνιστή Paul Wesley.

Ο Brad Pitt μιλά με συγκίνηση για τις κόρες του, Shiloh και Zahara και εξηγεί γιατί φόρεσε φούστα στο κόκκινο χαλί

O λόγος για την 29χρονη Ines de Ramon, με την οποία ο Pitt εθεάθη σε συναυλία του Bono στο Λος Άντζελες το βράδυ της Κυριακής. Το ζευγάρι όχι μόνο ήταν μαζί, αλλά έδειχναν πολύ άνετα μεταξύ τους — οπότε αυτή η ιστορία να μην είναι τόσο καινούργια όσο νομίζουν ορισμένοι. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν ντυμένος casual με ένα ξεβαμμένο τζιν, ένα λευκό μπλουζάκι, ένα γκρι jacket και ένα καφέ καπέλο για να ολοκληρώσει την εμφάνιση. Η De Ramon ήταν ντυμένη με κομψό μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε συνδυασμό με λευκό μπλουζάκι και μαύρο καρό σακάκι. Είχε, μάλιστα, προσθέσει μια χρωματική νότα με μια κίτρινη neon τσάντα Fendi.

Η αντίδραση του Brad Pitt στη νέα μήνυση της Angelina Jolie και τις νέες κατηγορίες για κακοποίηση ήταν άμεση

Οι δυο τους έδειχαν πολύ άνετοι με τον Pitt να την πιάνει από τους ώμους της για να τη φέρει πιο κοντά για μια αγκαλιά - μια όχι και τόσο συνηθισμένη δημόσια κίνηση για αυτόν. Είχαν πιάσει κουβέντα με άλλους διάσημους καλεσμένους κατά τη διάρκεια της συναυλίας, συμπεριλαμβανομένων των Sean Penn, Cindy Crawford και Rande Gerber. Πηγή της Daily Mail αποκάλυψε επίσης ότι η de Ramon, η οποία είναι αντιπρόεδρος στο Anita Ko Jewelry, συνεργάζεται με τον Pitt σε ένα project που δεν κατονομάζεται.

Η De Ramon και ο Wesley ανακοίνωσαν τον Σεπτέμβριο ότι χώρισαν την περασμένη άνοιξη μετά από τρία χρόνια γάμου.