Συγκλονίζει η Βαλέρια Κουρούπη για τον Λιγνάδη: «Ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και μας έλεγε ότι είναι ανίψια του»

17.11.2022
Συγκλονίζει η Βαλέρια Κουρούπη για τον Λιγνάδη: «Ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά και μας έλεγε ότι είναι ανίψια του»
"Φταίμε γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε έστω και μεταξύ τους, φταίνε."

Στην διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» της YouTuber Zoe Pre παραχώρησε συνέντευξη η Βαλέρια Κουρούπη. Η ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις υποθέσεις βιασμών στον χώρο του θεάτρου, που έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Δεν σοκαρίστηκα καθόλου για τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί τα ξέραμε. Δεν ξέραμε το μέγεθος, δεν ξέραμε για βιασμούς αλλά ξέραμε για πολύ κακοποιητικές συμπεριφορές. Φταίμε, αλλά δεν είναι και εύκολο να καταγγείλεις κάτι χωρίς αποδείξεις» δηλώνει η Βαλέρια Κουρούπη.

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη είχε δει και η ίδια κάποιες ύποπτες συμπεριφορές. «Εγώ έχω ζήσει τον άνθρωπο με τα παιδιά, τον έχω δει να έρχεται στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του. Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι; Μάλιστα, μία συνάδελφος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει καταγγελία και της είπαν τι να κάνουμε;» παραδέχεται.

«Φταίμε γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε έστω και μεταξύ τους, φταίνε. Και αυτοί ήξεραν ότι δεν μιλάμε και αυτοί βρήκαν χώρο» προσθέτει στη συνέχεια η Βαλέρια Κουρούπη.

Δείτε το βίντεο: