Η Lisa Bonet έχει γενέθλια και ο Lenny Kravitz της ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο

17.11.2022
Η Lisa Bonet έχει γενέθλια και ο Lenny Kravitz της ευχήθηκε με τον καλύτερο τρόπο
Τι κι αν έχουν χωρίσει εδώ και 29 χρόνια; Αυτοί οι διάσημοι πρώην σύζυγοι -που, σημειωτέον, μοιράζονται μια κόρη- παραμένουν οικογένεια και είναι αγαπημένοι όσο ποτέ!

Ο Lenny Kravitz και η Lisa Bonet υπήρξαν παντρεμένοι από το 1987 μέχρι το 1993 και έχουν μαζί μια κόρη, την 34χρονη Zoe. Οι σχέσεις τους είναι παραδειγματικές ενώ στην εξίσωση πρέπει να μπει οπωσδήποτε και η αδελφική σχέση που έχει αναπτύξει στο μεταξύ ο Lenny με τον δεύτερο σύζυγο (πρώην, πια, και αυτόν) της Lisa, Jason Momoa.

55 ετών έγινε χθες (16/11/2022) η Lisa Bonet και ο Kravitz της ευχήθηκε δημοσίως με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση. Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου βλέπουμε την εορτάζουσα να δέχεται ταυτόχρονα τα φιλιά του Lenny και της κόρης της μοιράστηκε ο 58χρονος σταρ και δίπλα οι ευχές "Happy birthday mama…."

Από τους πρώτους που έσπευσε να ευχηθεί γεμίζοντας ένα σχόλιο με καρδούλες ήταν ο Momoa, ο οποίος πρόσφατα προκάλεσε "σεισμό" όταν γδύθηκε Live στο σόου του Jimmy Kimmel. Ο Lenny, φυσικά, του απάντησε με ανάλογες καρδούλες. Να τη χαίρονται, λοιπόν, την πρώην τους, όλοι!