Βίκυ Καγιά, Χριστίνα Πολίτη, Δωροθέα Μερκούρη, Σπύρος Πώρος και άλλοι πολλοί - Διάσημοι γονείς και παιδιά στην πασαρέλα μαζί

17.11.2022
Βίκυ Καγιά, Χριστίνα Πολίτη, Δωροθέα Μερκούρη, Σπύρος Πώρος και άλλοι πολλοί - Διάσημοι γονείς και παιδιά στην πασαρέλα μαζί
Μια ξεχωριστή εκδήλωση μόδας πραγματοποιήθηκε χθες στο Ωδείο Αθηνών όπου στο πλαίσιο της "31η AXDW" ο Βασίλης Ζούλιας παρουσίασε την κολλεξιόν του και ανέβασε στην πασαρέλα απίθανα ντουέτα υπό τον γενικό τίτλο "We are family". Μοναδικές στιγμές.

Τα 20 χρόνια του οίκου μόδας του γιόρτασε φέτος ο Βασίλης Ζούλιας και ήθελε το σόου του να είναι ότι πιο φαντασματογορικό είχε κάνει ποτέ. Και τα κατάφερε. Με τη βοήθεια των δικών του ανθρώπων που δεν του αρνήθηκαν να ζωντανέψουν το όνειρό του.

Φίλοι του χθες και του σήμερα ένωσαν τις δυνάμεις τους σε αυτή την πολύχρωμη πασαρέλα που έφερε κοντά γονείς και κόρες, αλλά και αδελφές για μία βραδιά που ξεχείλιζε ενέργεια και αγάπη.

Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχεδιαστή ήταν η αγαπημένη του φίλη Βίκυ Καγιά, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα με τη μητέρα της, Αλεξάνδρα, αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά τα περί γονιδίου του στυλ και της ομορφιάς είναι κληρονομικά!

Με φλούο δημιουργίες, οι δύο κυρίες το διασκέδασαν πολύ και δεν το έκρυψαν.

Στους ίδιους χρωματικούς τόνους ακόμη ένα ζευγάρι μαμάς και κόρης. Η Ναταλία Δραγούμη περπάτησε χέρι χέρι με την πανύψηλη και πανέμορφη κόρη της, Κλειώ Ρόμπερτς και έκαναν κεφάλια να γυρίσουν.

Ένα άλλο ντουέτο που εντυπωσίασε ήταν αυτό της Δωροθέας Μερκούρη με την κόρη της, Αλεξάνδρα. Οι δύο γυναίκες περπάτησαν στην πασαρέλα σα δυο καλές φίλες και καταχειροκροτήθηκαν.

Η γλυκύτατες και πανέμορφες Τέα και Άννα Πρέλεβιτς τίμησαν επίσης τον Βασίλη Ζούλια φορώντας δημιουργίες του. Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι η Άννα, αυτό τον καιρό ετοιμάζει τον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό και δηλώνει παντού και πάντα πανευτυχής.

Πολύ ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς η εμφάνιση της Χριστίνας Πολίτη στο πλευρό της μητέρας της, Υακίνθης Καραβίτη, η οποία υπήρξε θρυλικό μοντέλο στην εποχή της, πρωτοπόρος στον χώρο ενώ η αρχοντική ομορφιά και γοητεία της παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Και ένας άντρας στην παρέα. Πάλαι ποτέ αγαπημένο μοντέλο και πολύ καλός φίλος του Βασίλη Ζούλια, Σπύρος Πώρος, περπάτησε στο catwalk με την κόρη του, Ήρα, η οποία κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Η Ήρα είναι 25 ετών και ένα από τα πέντε παιδιά του έλληνα φωτογράφου (τα οποία, όπως είπε πρόσφατα έχει σε τρεις διαφορετικές ηπείρους). Από τα υπόλοιπα παιδιά του Πώρου, γνωρίζουμε ότι ο Άρης Ραξέφσκι, όπως λέγεται ο νεαρό, βρίσκεται στο πλευρό της Leni Klum τα τελευταία τρία χρόνια.

Προσωπικές αγαπημένες η Ζενεβιέβ Μαζαρή με την κόρη της Ροζαλία Καρύδη οι οποίες περπάτησαν αμφότερες με ψηλοτάκουνο παπούτσι και τις λατρέψαμε ακόμη παραπάνω. Η μικρή Ροζαλία, όπως και ο αδελφός της, Μιχάλης, έχουν ένα ιδιαίτερο προσωπικό στυλ από πολύ μικρά, πράγμα που τους κάνει να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση.