Blake Lively: Η φωτογραφία που μαρτύρησε πως έχει ήδη γεννήσει το τέταρτο παιδί της

13.02.2023
Blake Lively: Η φωτογραφία που μαρτύρησε πως έχει ήδη γεννήσει το τέταρτο παιδί της
Όλα τα είχε αυτό το Super Bowl. Από τη μία η Rihanna αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της, από την άλλη η Blake Lively ότι γέννησε το τέταρτο!

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο αγαπημε΄να (και ταιριαστά, κατά τη γνώμη μας) ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Προέρχοναι αμφότεροι από πολύτεκνες οικογένειες (τέσσερα αδέλφια έχει εκείνη και τρια εκείνος) οπότε, κατά κάποιον τρόπο, το να κάνουν και οι ίδιοι μεγάλη οικογένεια δεν ξενίζει τόσο!

Έχοντας ήδη τρία κορίτσια στο σπίτι, την James (8), την Inez (6) και την Betty (3), το ζευγάρι επιβεβαίωσε την τέταρτη εγκυμοσύνη τον περασμένο Σεπτέμβριο με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Με τις φήμες να έχουν ήδη αναφέρει τα ευχάριστα, οι παπαράτσι είχαν κατασκηνώσει έξω από το σπίτι τους για μία λήψη της εγκυμονούσας, έτσι εκείνη, μην αντέχοντας αυτή την πίεση, μοιράστηκε η ίδια μια σειρά φωτογραφιών της, με την κοιλίτσα της σε πρώτο πλάνο ζητώντας την ηρεμία της!

{https://www.instagram.com/p/Cin8-4JpcZw/}

Στις 3 Ιανουαρίου η 35χρονη σταρ μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία της με την κοιλίτσα της να μεγαλώνει, τρολάροντας την κατάστασή της, μάλιστα, καθώς αναρωτιέται τι δεν πάει καλά με το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί.

{https://www.instagram.com/p/Cm7wYFcp-5K/}

Χθες, στο Super Bowl, λοιπόν, η Blake έκανε εμφάνιση, όμως... χωρίς την κοιλίτσα της. Η ηθοποιός πόζαρε μαζί με τον σύζυγό της και τη μητέρα του, Tammy, και, στην ουσία, αποκάλυψε ότι έγινε ήδη μητέρα για τέταρτη φορά, χωρίς, όμως να αναφέρει κάτι άλλο. Όσο για τις αντιδράσεις των φανς; Εκτός από τις πάμπολλες ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας, τα σχόλια αντικατόπτριζαν τον θαυμασμό (μέχρι και ζήλεια) για το σώμα της που δείχνει να επανήλθε 100% στα "φυσιολογικά" του!

{https://www.instagram.com/p/ColFDTqpp8k/}

O Ryan Reynolds έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στη Blake Lively στη σκηνή των People's Choice Awards

Τώρα, αν και το τέταρτο παιδί της οικογένειας είναι κορίτσι δεν το ξέρουμε. Οι φανς, πάντως, προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσουν την εικόνα για κρυμμένα μηνύματα δεν απέκλεισαν (λόγω του γαλάζιου πουκάμισου που φορά ο Reynolds) να ήρθε ένα αγοράκι στην οικογένεια! Θα μάθουμε σύντομα. Με την αφορμή, όμως, θυμόμαστε πως ο Ryan έχει δηλώσει πανευτυχής με τα κορίτσια του και δεν θα τα άλλαζε με τίποτα!

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 14:24