Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης: Σε επίσημη εκδήλωση με τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας

13.02.2023
Ευγενία Μανωλίδου - Άδωνις Γεωργιάδης: Σε επίσημη εκδήλωση με τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας
photo: NDP Photo Agency
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτικού του γραφείου έκοψε πριν από λίγες μέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης και, εκτός από φίλους και συνεργάτες, είχε στο πλευρό του σύσσωμη την οικογένειά του.

Στο Mall πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και είχε κοντά του τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, τα δυο παιδιά τους, Περσέα (18) και Αλκαίο (8) αλλά και τα δυο μεγαλύτερα παιδιά εκείνης, από τον γάμο της με τον μαέστρο Θοδωρή Μανωλίδη, Αλέξανδρο (28) και Θεοδώρα (26).

evgenia manolidou

Η εκδήλωσε στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με τον Υπουργό να αποδίδει - και δημόσια- τα εύσημα γι' αυτό στη σύζυγό του. Με ένα story του ο Άδωνις Γεωργιάδης ευχαρίστησε δημόσια την Ευγενία Μανωλίδου, χωρίς την οποία, όπως είπε, τίποτα δεν θα είχε πραγματοποιηθεί όπως έπρεπε.

manolidou

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου είναι παντρεμένοι από το 2009 και, μεταξύ άλλων, συνεργάζονται και στη σχολή τους "Ελληνική Αγωγή" όπου εκείνη είναι Υπεύθυνη Σπουδών. Και για όσους δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη σχολή αυτή παραθέτουμε την ταυτότητά της ΄οπως τη διαβάζουμε στην αρχική σελίδα της.

"Ἡ Ἑλληνική Ἀγωγή εἶναι Σχολή Ἀρχαίων Ἑλληνικῶν, Ἱστορίας καί Φιλοσοφίας πού διδάσκει τήν Ἀρχαία Ἑλληνική γλῶσσα καί ὅ,τι ἔχει σχέση μέ τόν Ἑλληνικό Πολιτισμό σέ ἐνηλίκους καί παιδιά ἤδη ἀπό τό 1994"

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα δραστήριο στα social media και μοιράζεται συχνά νέα τους σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, όπως, για παράδειγμα οι ευχές τους για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος, όπου και πάλι είχαν μαζί τους και τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

{https://www.instagram.com/p/CmmGQzlsmRz/}

Τελευταία τροποποίηση στις 13.02.2023 - 16:47