Megan Fox - Machine Gun Kelly: Χώρισε το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz;

13.02.2023
Megan Fox - Machine Gun Kelly: Χώρισε το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz;
Οι διαγραφές των αναρτήσεων, το περίεργο follow και ο στίχος της Beyonce σχετικά με τα ψέματα

Μπορεί το ενδιαφέρον του κόσμου να έχει μονοπωλήσει η εμφάνιση της Rihanna στο Super Bowl (και ΄όχι άδικα!), αλλά ένας φημολογούμενος χωρισμός στη showbiz έχει σοκάρει το ίντερνετ: Αυτός του φαινομενικά πιο ερωτευμένου ζευγαριού της showbiz, της Megan Fox και του Machine Gun Kelly. Τι ακριβώς όμως έχει συμβεί;

Η Megan Fox μίλησε για το bullying που βιώνει ο γιος της επειδή φοράει φορέματα

Αρχικά, η ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της με τον τραγουδιστή προτού απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο Instagram, και μετά ακολούθησε το μεγαλύτερο εχθρό του, τον Eminem . Έπειτα, έκανε μια δημοσίευση με τους στίχους "You can taste the dishonesty, it's all over your breath", από το τραγούδι "Pray you catch me" της Beyonce.

{https://www.instagram.com/p/CokQ1REubgk/}

Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly αρραβωνιάστηκαν - Η πρόταση γάμου καρέ καρέ οι πρώτοι διδάξαντες και η ίδια απορία

Αν το ζευγάρι όντως χώρισε, τότε ο χωρισμός συνέβη μεταξύ Σαββάτου το βράδυ και Κυριακής το πρωί, αφού ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να φεύγουν μαζί από το πάρτι του Drake. Μέχρι στιγμής, ούτε η Megan ούτε o MGK έχουν κάνει περαιτέρω σχόλια σχετικά με την κατάσταση της σχέσης τους. Πρόσφατα, η Megan είχε δώσει συγχαρητήρια στον αγαπημένο της για την υποψηφιότητά του στα Grammy, γράφοντας σε μια ανάρτηση: "Συγχαρητήρια που βρίσκεσαι στο πολύ μικρό ποσοστό των καλλιτεχνών που έχουν λάβει υποψηφιότητα για Grammy. Έχεις χειριστεί αυτή τη διαδικασία με χάρη και ωριμότητα που δεν έχω ξαναδεί από σένα και είμαι τόσο περήφανη για σένα. Το να σε βλέπω να προχωράς με ταπεινότητα και ευγνωμοσύνη, να σε βλέπω να μεγαλώνεις και να γίνεσαι καλύτερος είναι μια αμέτρητα πιο ικανοποιητική εμπειρία από το να σε παρακολουθώ να κερδίζεις ένα βραβείο".

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στις αρχές του 2020 στα γυρίσματα της ταινίας "Midnight in the Switchgrass" και γρήγορα ήρθαν κοντά, με την ηθοποιό να πρωταγωνιστεί στο βίντεο του μουσικού για το "Bloody Valentine" δύο μήνες αργότερα. Η Fox χώρισε από τον πρώην σύζυγό της, Brian Austin Green, και αρραβωνιάστηκε με τον τραγουδιστή στις αρχές του 2022, όταν εκείνος έκανε πρόταση γάμου με ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι που σχεδιάστηκε έτσι ώστε να της προκαλεί πόνο όταν το αφαιρεί.