Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly αρραβωνιάστηκαν - Η πρόταση γάμου καρέ καρέ οι πρώτοι διδάξαντες και η ίδια απορία

13.01.2022
Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly αρραβωνιάστηκαν - Η πρόταση γάμου καρέ καρέ οι πρώτοι διδάξαντες και η ίδια απορία
Το απίθανο μονόπετρο που σχεδίασε ο ίδιος και τι συμβολίζει.

Ενάμιση χρόνο μετά τη γνωριμία τους -και τον πολύ δημόσιο έρωτά τους- η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ο 31ός έτους μουσικός έκανε πρόταση γάμου στην 35χρονη ηθοποιό έξω από το Ritz-Carlton Spa στο Πουέρτο Ρίκο κάτω από το δέντρο που είχαν επισκεφτεί οι δυο τους στην αρχή της σχέσης τους.

"Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από αυτό το δέντρο. Ζητήσαμε μαγεία. Δεν είχαμε ιδέα για τον πόνο που θα αντιμετωπίζαμε από κοινού σε μια τόσο σύντομη, φρενήρη χρονική περίδοδο. Ανήδεοι για τη δουλειά και τις θυσίες που η σχέση αυτή θα ζητούσε από εμάς αλλά τελείως μεθυσμένοι από έρωτα. Και κάρμα. Με κάποιον τρόπο, ενάμιση χρόνο μετά, έχοντας περάσει από την Κόλαση χέρι χέρι και έχοντας γελάσει πέρα από κάθε φαντασία, μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτή και σε καθεμιά που θα ακολουθήσει, είπα Ναι... και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου 1.11.22 ✨", γράφει η Fox στη λεζάντα του βίντεο που μοιράστηκε, όπου βλέπουμε την πρόταση -και την έκπληξή της- καρέ καρέ.

Στημένες προσωπικές στιγμές με πλήρη σκηνοθετική κάλυψη

Αυτό το "καρέ καρέ" έχει γίνει trend χρόνια τώρα και βάζει τον κόσμο όλο σε μια στιγμή που λογικά θα έπρεπε να είναι ιδιωτική, ή έστω... οικογενειακή, λογίζοντας ως οικογένεια την εξ αίματος και την κατ' επιλογή, το στενό φιλικό πλαίσιο, δηλαδή.

Ξεκινώντας από την Jennifer Lopez και τον Alex Rodriguez τον Μάρτιο του 2017 έχουμε δει πολλούς celebrities και μη να μοιράζονται δημοσίως παρόμοιες, προσωπικές στιγμές. Στιγμές με πλήρη σκηνοθετική κάλυψη και όπως φαίνεται στην πιο πρόσφατη περίπτωση των MGK και της Fox με περισσότερες από μία λήψεις καθώς φαίνεται υπήρξε και σαφές μοντάζ για την κάλυψη της ίδιας στιγμής από διαφορετικές γωνίες σα σκηνή από ταινία, σε κοινή θέα!

Και η απορία που είχα εκφράσει για την περίπτωση της JLo παραμένει η ίδια: «Υπήρχε, άραγε, ουσιαστικός λόγος για όλη αυτή τη λεπτομέρεια; Έχουν ανάγκη οι stars από ακόμη μεγαλύτερο buzz γύρω από το όνομά τους; Γιατί νιώθουν ότι χρειάζεται να μοιραστούν όλο αυτό το καλοστημένο -αν και συζητιέται κι αυτό!- κολάζ "μοναδικά ευτυχισμένων προσωπικών στιγμών" τους; Πόσο "όμηροι" είμαστε όλοι των αδυσώπητων social media και πού βάζουμε τα όρια;». Έλα μου ντε!!

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker αρραβωνιάστηκαν - Η ρομαντική πρόταση γάμου και το τεράστιο μονόπετρο

Το εντυπωσιακό μονόπετρο και το κρυφό νόημά του

Επανερχόμενοι στον πρόσφατο celebrity αρραβώνα βλέπουμε -ή μάλλον, θαμπωνόμαστε- από το μονόπετρο που σχεδίασε ειδικά για την αγαπημένη του ο MGK και -εύλογα- την ξετρέλανε!

«Ναι, σε αυτή τη ζωή και όλες τις άλλες 💍 Την έφερα κάτω από τα ίδια κλαδιά που ερωτευτήκαμε και της ζήτησα να με παντρευτεί. Ξέρω ότι η παράδοση θέλει ένα δαχτυλίδι αλλά εγώ το σχεδιάσα με τον Stephen Webster να είναι δύο: Το σμαράγδι (ο γενέθλιος λίθος της) και το διαμάντι (ο γενέθλιος λίθος μου) δεμένα σε δύο αγκάθια που τα κρατούν μαζί ως δύο μισά της ίδιας καρδιάς που δημιουργούν τη σκοτεινή καρδιά που έχει η αγάπη μας 1-11-2022 ✨» γράφει ο ερωτοχτυπημένος μουσικός και ιδού:

Καλά στέφανα, να ευχηθούμε εμείς και να θυμήσουμε ότι η μεν Megan έχει τρία αγόρια από τον γάμο της με τον Brian Austin Green, τον 7ετών Noah, τον 6 ετών Bodhi και τον 4 ετών Journey και ο Machine Gun Kelly μία κόρη, τη 12χρονη Casie Colson Baker από τη σχέση του με την Emma Cannon.

Ζωή Κίττα