Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της και το τρυφερό μήνυμα

13.01.2022
Μάρα Δαρμουσλή: Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της και το τρυφερό μήνυμα
Δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της η ελληνίδα ηθοποιός.

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγες μέρες η Μάρα Δαρμουσλή όταν έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη, και σήμερα μοιράστηκε μία φωτογραφία με το μωράκι της, που όπως εξήγησε στη λεζάντα είναι τραβηγμένη αμέσως μετά τον τοκετό.

Στη λεζάντα με την οποία συνόδευε το ασπρόμαυρο στυγμιότυπο η Μάρα απευθύνθηκε στον γιο της εκφράζοντας την αγάπη της και περιγράφοντας πώς πέρασε την εβδομάδα πριν έρθει στη ζωή και τις μέρες αμέσως μετά.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και τον σύζυγό της για τον οποίο όμως... επιφυλάσσεται!

Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό. Μέσα σ'αυτές τις τρελές μέρες που ζούμε,με Κορωναϊο και Διομήδη!!.Να ζω χώρια από τον πατέρα σου μια εβδομάδα πριν έρθεις, που μου φάνηκε μια αιωνιότητα. Να σε κρατάω με μάσκα, νύχτα μέρα, και μόνο όταν ανοίγεις διάπλατα τα μάτια σου και μοιάζεις να με ψάχνεις για να συμπληρώσεις το παζλ μυρωδιάς και ήχου,τότε και μόνο τότε σε αντικρίζω με κομμένη την ανάσα..ο μπαμπάς σου τρελάθηκε στην πιθανότητα να μη σε κρατήσει τη μέρα που γεννήθηκες.Ευτυχώς,κερδίσαμε την πρώτη μάχη των 2 ημερών. Πρώτη φορά σε όλα σου κι εγώ μαζί σου. Από την αρχή σε όλα, σ'ευχαριστώ. Κι έχω μια αγωνία..Όχι πως θα χάσω τα κιλά, ούτε πότε θα ξαναβρώ τη φόρμα μου,αλλά πως θα γνωριστούμε καλύτερα και γρηγορότερα και πως θα εδραιώσουμε καλύτερα και μακροχρόνια τη σχέση μας και το θηλασμό μας.Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αγάπης!Ευχαριστώ το μαιευτήριο @rea_maternity και το προσωπικό του για την απεριόριστη φροντίδα τους,το γιατρό μου Κ.Πατσούρα που με βοήθησε να περάσουμε την εγκυμοσύνη και τον τοκετό σε άλλο επίπεδο εξέλιξης και εμπειρίας 15 χρόνια μετά,τη μαία σίφουνα,ενημερωμένη, καθησυχαστική @xristina_giannoula_ και φυσικά το Βασίλη,για σένα θα τα πούμε αργότερα!
Η φωτογραφία είναι η πρώτη μας συνάντηση την ώρα του τοκετού.

Η Μάρα Δαρμουσλή και ο γνωστός έλληνας σεφ παντρεύτηκαν τον περασμένο Σεπτέμβρη. Το μωράκι είναι το πρώτο για τον Βασίλη Τσατσάκη και το δεύτερο για την ηθοποιό η οποία έχει ακόμη έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο της (2005 - 2008) με τον πρωταθλητή του Muay Thai, Παύλο Καπώνη, τον 16χρονο Άγγελο, ο οποίος και τη συνέδευσε νύφη στον δεύτερό της γάμο [φωτό κάτω]