Η Megan Fox μίλησε για το bullying που βιώνει ο γιος της επειδή φοράει φορέματα

29.04.2022
Η Megan Fox μίλησε για το bullying που βιώνει ο γιος της επειδή φοράει φορέματα
Η ηθοποιός είπε ότι το μεγαλύτερο παιδί της «άρχισε να φοράει φορέματα όταν ήταν περίπου δύο ετών»

Σε νέα συνέντευξη της, η Megan Fox μίλησε για το εννιάχρονο παιδί της, Νόα, που γεννήθηκε αγόρι, αλλά του αρέσει να ντύνεται με παραδοσιακά γυναικεία ρούχα. Η ηθοποιός είπε ότι τα παιδιά της, Journey River, Bodhi Ransom και Noah Shannon, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Brian Austin Green, φοιτούν σε ένα σχολείο "όπου οι άλλοι γονείς είναι παρόμοιοι στις πεποιθήσεις τους" και τα παιδιά δεν είναι τόσο συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο «με τον ίδιο τρόπο που είναι τα περισσότερα παιδιά». Είπε ότι ενώ γνωρίζουν ότι οι γονείς τους είναι διάσημοι, «η γνώση τους είναι πολύ περιορισμένη».

Η διαταραχή που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια την Jennifer Aniston

Η Fox είπε, "Ήξερα όταν ήταν πολύ μικρά, ήθελα να προσπαθήσω να τους προστατέψω όπως μπορούσα, ειδικά περιορίζοντας την έκθεσή τους στο Διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής, έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά και διατηρούμε την αθωότητά τους σε πολλά με πολλούς τρόπους, αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να τους προστατεύσω για πάντα, αν και έχω ένα παιδί που υποφέρει». Και πρόσθεσε, "Έχω πολλές ανησυχίες γι' αυτό, γιατί απλά εύχομαι η ανθρωπότητα να μην ήταν έτσι. Αν και το παιδί μου είναι τόσο γενναίο και ξέρω ότι επέλεξαν αυτό το ταξίδι για έναν λόγο. Είναι δύσκολο σαν μαμά».

Η Fox είπε ότι ο γιος της «άρχισε να φοράει φορέματα όταν ήταν περίπου δύο ετών» και παρόλο που έκανε τα πάντα για να προσπαθήσει να εκπαιδεύσει τον εαυτό της για το τι περνάει και να τον κάνει να νιώθει άνετα στις αποφάσεις του, δεν ήταν όλοι το ίδιο ευγενικοί. Η Fox είπε ότι «αγόρασε ένα σωρό βιβλία» για το πώς να γίνει καλύτερος γονιός και σύμμαχος του Noah. "Μερικά από τα βιβλία είναι γραμμένα από τρανσέξουαλ παιδιά. Κάποια από τα βιβλία είναι απλώς για το πώς μπορείς να είσαι αγόρι και να φοράς φόρεμα· μπορείς να εκφραστείς μέσα από τα ρούχα σου όπως θέλεις", είπε. «Και αυτό δεν έχει καν να κάνει με τη σεξουαλικότητά σου. Από τότε που ήταν πολύ μικρά, τα ενσωμάτωσα αυτά τα πράγματα στην καθημερινότητά τους, έτσι ώστε κανείς να μην αισθάνεται ότι είναι περίεργος ή διαφορετικός. Δεν μπορώ να ελέγξω τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούν οι άλλοι στα παιδιά μου. Δεν μπορώ να ελέγξω τα πράγματα με τα οποία έχουν διδαχθεί τα άλλα παιδιά -με τα οποία πηγαίνουν στο σχολείο- και μετά τους επαναλαμβάνουν. Γι' αυτό επίσης δεν βάζω τα παιδιά μου στο Instagram ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης."

Η Fox είπε ότι είναι απίστευτα περήφανη για όλα τα παιδιά της. "Είμαι τόσο περήφανη για τα παιδιά μου. Ο Νόα είναι ένας απίστευτος πιανίστας. Μπορεί να μάθει το κονσέρτο του Μότσαρτ σε μια ώρα", είπε.