Η Kim Basinger μιλάει για την αγοραφοβία και την εκ νέου μάθηση της να οδηγεί

29.04.2022
Η Kim Basinger μιλάει για την αγοραφοβία και την εκ νέου μάθηση της να οδηγεί
Όσα είπε σε πρόσφατη συνέντευξη

Η Kim Basinger -- που παραχώρησε συνέντευξη για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από μια δεκαετία -- μίλησε για το σοβαρό άγχος με το οποίο πάλεψε, που την εμπόδιζε να φύγει από το σπίτι της, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο "Red Table Talk".

Η Ireland Baldwin μίλησε ανοιχτά για την κατάχρηση ουσιών: «Έγινα αυτός ο διαφορετικός άνθρωπος»

Καθισμένη δίπλα στην κόρη της, Ireland Baldwin, η Basinger είπε ότι έπρεπε να ξαναμάθει να οδηγεί λόγω της αγοραφοβίας της, μιας αγχώδους διαταραχής που προκαλεί «υπερβολικό φόβο για ορισμένες καταστάσεις», που μερικές φορές κάνει τους ανθρώπους να «αντιστέκονται να φεύγουν από το σπίτι». Η Basinger αφηγήθηκε πότε βίωσε για πρώτη φορά συντριπτικό άγχος, όταν ψώνιζε σε ένα συνοικιακό κατάστημα υγιεινής διατροφής στην Καλιφόρνια.

«Το καλάθι μου ήταν σχεδόν γεμάτο και ένιωσα κάτι να με κυριεύει με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έφυγα λοιπόν και έφτασα στο αυτοκίνητό μου, και αυτή ήταν η τελευταία φορά που οδήγησα για σχεδόν έξι, επτά μήνες». Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε ότι «δεν θα έφευγε από το σπίτι» και δεν μπορούσε να ανεχθεί οι επισκέπτες να επισκέπτονται το σπίτι της για δείπνο. «Όλα» την έκαναν νευρική, είπε. «Είναι σαν να κλείνει κάτι μέσα σου και πρέπει να ξαναμαθείς τα πάντα», είπε. «Έπρεπε να ξαναμάθω να οδηγώ».

Ανατρεπτική δήλωση της Keira Knightley: «Ελπίζω να μην με ακούνε οι κόρες μου όταν γίνουν έφηβες»

Η Baldwin, η κόρη της Basinger, μίλησε για το δικό της εξουθενωτικό άγχος, το οποίο βίωσε κατά το διαζύγιο της μητέρας της από τον Alec Baldwin. Βλέποντας την κόρη της να παλεύει με το άγχος «την πλήγωσε χειρότερα από οτιδήποτε άλλο», είπε η Basinger.