Η 10χρονη Angelina Jolie στα Όσκαρ με τον πατέρα της, Jon Voight - Ένα σπάνιο ντοκουμέντο

30.04.2022
Η 10χρονη Angelina Jolie στα Όσκαρ με τον πατέρα της, Jon Voight - Ένα σπάνιο ντοκουμέντο
Το 1986 ο Joh Voight ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου και πήγε στα βραβεία με τη μητέρα του, τον γιο του και την κόρη του. Η άφιξή τους στο κόκκινο χαλί, καταγράφηκε, φυσικά, έχει το ενδιαφέρον της.

11 ετών και φορώντας ένα απίθανο φόρεμα/νυφικό μπομπονιέρα (!) -σύμφωνα, βέβαια, με τις επιταγές της μόδας εκείνης της δεκαετίας- η Angelina Jolie περπάτησε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Έχοντας ήδη κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην ταινία "Runaway Train" o Jon Voight έφτασε στην τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ την οικογένειά του.

Η δημοσιογράφος του ET ήταν εκεί και μίλησε τόσο με τον υποψήφιο τον ίδιο αλλά και με την κόρη του η οποία απάντησε αρκετά διστακτικά στις ερωτήσεις της -λογικό, φυσικά!

Δανδέλα, πέρλες και ένα δόντι λιγότερο. Η 10χρονη Angelina ήταν μία σκέτη γλύκα!

Για την ιστορία, το βραβείο Α΄Ανδρικού Ρολου εκείνη τη χρονιά πήγε τελικά στον William Hurt για την ερμηνεία του στην ταινία "Kiss of a Spider Woman" και στο βίντεο της απονομής έχουμε ακόμη μία εικόνα της Angelina.

Οι σχέσεις πατέρα και κόρης πέρασαν από 40 κύμματα, όμως μετά τη γέννηση και των δικών της παιδιών, η Angelina και ο πατέρας της βρήκαν τον τρόπο να γεφυρώσουν το απέραντο χάσμα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Δες εδώ και μερικές ακόμη ιστορίες διασήμων που είχαν προβλήματα με τους γονείς του και τα επίλυσαν κάποια στιγμή.