O Ryan Reynolds έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στη Blake Lively στη σκηνή των People's Choice Awards

07.12.2022
O Ryan Reynolds έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση στη Blake Lively στη σκηνή των People's Choice Awards
"Μου δίνεις περισσότερη δύναμη από ό,τι ένας άντρας αξίζει", είπε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της βράβευσής του

O Ryan Reynolds τιμήθηκε στην τελετή απονομής των People's Choice Awards με το Icon βραβείο και έκανε μια συγκινητική ευχαριστήρια ομιλία. Ο 46χρονος ηθοποιός πρόκειται να καλωσορίσει το τέταρτο παιδί του με τη σύζυγό του, Blake Lively και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην όμορφη οικογένειά του.

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τι έγραψε ο Ben Affleck στο μονόπετρο που της χάρισε και η συγκίνησή της δεν κρύβεται

Ξεκινώντας λέγοντας πως "νιώθω ότι είμαι στην κηδεία μου με τη διαφορά ότι μπορώ να φύγω μετά”, ο ηθοποιός δήλωσε ότι η λίστα με τους ανθρώπους που ευγνωμονεί ξεκινά και τελειώνει με την οικογένειά του. Ο Reynolds αναφέρθηκε στη μητέρα του, Tammy, τα τρία του αδέλφια, αλλά και στον πατέρα του, James, που έφυγε από τη ζωή το 2015. "Εάν μπορούσε να δει όλα όσα συμβαίνουν, δεν θα εντυπωσιαζόταν. Αλλά θα τον είχαν συνεπάρει οι τρεις μικρές εγγονές του” είπε για τις κόρες του, την 8χρονη James, την 6χρονη Inez και την 3χρονη Betty.

Ο Ashton Kutcher κάνει την πρώτη συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του και μιλάει για μυστική του πάλη με την υγεία

Αναφερόμενος στην Blake Lively, είπε πως "θα υπάρχει σύντομα ένα τέταρτο παιδί. Εάν συμβεί σήμερα ενώ βρίσκομαι εδώ, θα ψάχνω για ένα καναπέ να κοιμηθώ. Αλλά Blake και κορίτσια είστε κυριολεκτικά η καρδιά μου, η ελπίδα μου, η ευτυχία μου. Κάνω πλάκα ότι η οικογένειά μου με εξαντλεί, αλλά μου δίνετε περισσότερη δύναμη από ό,τι αξίζει ένας άντρας”.