Emily in Paris: Οι λαμπερές εμφανίσεις στην παγκόσμια πρεμιέρα του 3ου κύκλου

07.12.2022
Emily in Paris: Οι λαμπερές εμφανίσεις στην παγκόσμια πρεμιέρα του 3ου κύκλου
Το παρών έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς - αλλά και μια ηθοποιός που έκανε έκπληξη!

Δυο εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς "Emily in Paris", πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα με όλους τους πρωταγωνιστές να δίνουν το παρών στο Θέατρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι. Το σκηνικό θύμιζε την πρόσοψη του εστιατορίου στο οποίο δουλεύει ο Gabriel, και το cast εντυπωσίασε με τα λαμπέρα τους σύνολα.

«Love Actually»: Οι πρωταγωνιστές συναντήθηκαν και πάλι και θυμήθηκαν τους ρόλους τους στην απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία

Την παράσταση έκλεψε η τηλεοπτική Emily, Lily Collins, η οποία για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό μπεζ φόρεμα Saint Laurent. Η φίλη της, Ashley Park, φόρεσε ένα χρυσό φόρεμα από τον οίκο Valentino. Η Philippine Leroy Beaulieu εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα με ασύμμετρο μπούστο από Sportmax, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι λεοπάρ μπότες και λάτεξ γάντια. Η Camille Razat απέδειξε πως οι Γαλλίδες έχουν πράγματι το απόλυτο γούστο, επιλέγοντας μία δημιουργία από τον οίκο Valentino και ένα δραματικό hair & makeup λουκ.


Kate Hudson: Ευχήθηκε με τα πιο γλυκά λόγια χρόνια πολλά στη μαμά της, Goldie Hawn

Από το event δεν έλειπαν ούτε οι άντρες ηθοποιοί της σειράς, Lucas Bravo, Lucien Laviscount και William Abadie, αλλά και ο δημιουργός της σειράς, Darren Star. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η εμφάνιση της Kim Cattrall, πρώην συνεργάτιδα του Star στην σειρά του "Sex and the City", όπου υποδυόταν τη Samantha. Όταν ρωτήθηκε αν θα πάρει μέρος στη σειρά, η ίδια απάντησε: "Είναι μια φανταστική ιδέα. Όχι αυτή τη στιγμή, όμως θα ήταν διασκεδαστικό να το βλέπαμε να γίνεται".