Μελίνα Νικολαΐδη: Ο σάλος με το νέο ξανθό look και η αλήθεια πίσω από την αλλαγή

07.12.2022
Μελίνα Νικολαΐδη: Ο σάλος με το νέο ξανθό look και η αλήθεια πίσω από την αλλαγή
Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι μια πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα, με πλούσιο μακρύ, μελαχρινό μαλλί. Όταν εμφανίστηκε, λοιπόν με ξανθό πλατινέ look προκλήθηκε μεγάλη ταραχή. Τελικά, όντως, άλλαξε τα μαλλιά της η Μελίνα Νικολαΐδη, ή όχι;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έδωσε η Βάσω Νακοπούλου, η οποία ήταν υπεύθυνη και για τη.... διαρροή καθώς ήταν εκείνη που μοιράστηκε τις φωτογραφίες που άναψαν φωτιές.

Η celebrity make up artist που επιμελείται τις εμφανίσεις της Δέσποινας Βανδή στο Just the 2 of Us, μοιράστηκε δύο -ξανθές- λήψεις της 18χρονη καλλονής, η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι τρελά ερωτευμένη αυτή την εποχή και δεν το κρύβει.

Κούκλα η Μελίνα, αλλά όπως εξήγησε η ίδια η Βάσω Νακοπούλου, τελικά το μαλλί δεν το άλλαξε. Μιλώντας στο okmag.gr η beauty expert αποκάλυψε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι που έκαναν στα παρασκήνια του 8ου Live του J2US αντλώντας έμπνευση από τις αλλαγές που κάνει συχνά η Δέσποινα Βανδή, η οποία φέτος αρέσκεται ιδιαιτέρως στο να παίζει με περούκες.

Περί περούκας πρόκειται λοιπόν και η Μελίνα παραμένει μελαχρινή. Τέλος "συναγερμού"!