Η Jennifer Lopez κάνει γυμναστική κι εμείς αντλούμε έμπνευση για να σηκωθούμε από την καρέκλα

08.12.2022
Η Jennifer Lopez κάνει γυμναστική κι εμείς αντλούμε έμπνευση για να σηκωθούμε από την καρέκλα
Μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της διεθνούς σόουμπιζ, η JLo δείχνει ξανά και ξανά ότι έχει μία άριστη σχέση με τον χρόνο, όμως καθιστά σαφές ότι δεν φτάνουν μόνο τα καλά γονίδια γι' αυτό...

Η Jennifer Lopez είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο στιλάτες γυναίκες του Χόλιγουντ. Από την αρχή της καριέρας της μέχρι τώρα, η τραγουδίστρια και ηθοποιός μας μαγεύει συνεχώς με τα κομψά σύνολά της, είτε είναι ντυμένη για το κόκκινο χαλί είτε χαλαρώνει στο σπίτι της. Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Instagram από τη συνεργασία της με το Body Armor Sports Water, η Lopez μας κατέπληξε για άλλη μια φορά με μερικά σετ προπόνησης που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της.

Στις πρώτες λήψεις, η τραγουδίστρια του «On the Floor» φαίνεται να γυμνάζεται με ένα καυτό ροζ σετ δύο κομματιών με αθλητικό σουτιέν και στενό σορτς. Σε αυτή την πρώτη εμφάνιση, η Lopez έχει δεμένα τα μαλλιά της πίσω με έναν στενό κότσο ενώ ένα λαμπερό μακιγιάζ αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της.

Jennifer Lopez: Με αυτό το κόλπο ξεπερνά την τεμπελιά της για το γυμναστήριο - Μήπως να το δοκιμάσεις;

«Σήμερα θέλω να μιλήσω για την εξέλιξη, για το ότι μπορώ να ξεφύγω από το κουτί που έχω μπει γιατί ξέρω ότι είμαι κάτι περισσότερο από ένα πράγμα», ακούγεται να λέει.

Σε μια άλλη εμφάνιση, η Lopez φαίνεται να τραγουδά και να χορεύει σε μια πρόβα, φορώντας ένα λευκό αθλητικό σουτιέν και ένα μαύρο φαρδύ παντελόνι. Στο look έχει προσθέσει για αξεσουάρ μεγάλους χρυσούς κρίκους και τα μαλλιά της τα έχει λυτά για να να έχουν κίνηση.

«Λοιπόν, να το θυμάσαι, τι είσαι περισσότερο;» λέει η Jennifer. «Μπορείς να είσαι όλα, ξέρεις. Μπορείς να είσαι ότι θέλεις».

Η διαφήμιση περιελάμβανε επίσης μερικά ακόμα πλάνα και εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένης αυτής με ένα κρεμ ζιβάγκο και μεγάλα γυαλιά ηλίου σε πορτοκαλί απόχρωση καθώς χαιρετά μέσα από ένα αυτοκίνητο.

Έμπνευση από πολλές απόψεις, λοιπόν η JLo. Εσύ; Ακόμη να σηκωθείς από την καρέκλα;