Στέλιος Κερασίδης: Ο μικρός βιρτουόζος έπαιξε πιάνο για τον «Maestro» Χριστόφορο Παπακαλιάτη

08.12.2022
Στέλιος Κερασίδης: Ο μικρός βιρτουόζος έπαιξε πιάνο για τον «Maestro» Χριστόφορο Παπακαλιάτη
Έχει χαρακτηριστεί ως παιδί θαύμα και και διαπρέπει με τις ικανότητες του στο πιάνο παγκοσμίως.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κερασίδη που συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει λαμβάνοντας μέρος στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου και έχοντας βραβευτεί πολλές φορές. Ο 10χρονος βιρτουόζος συνάντησε τον τηλεοπτικό Maestro, Χριστόφορο Παπακαλιάτη και φυσικά αυτή η στιγμή μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορική.

Ο μικρός Στέλιος είναι μαθητής δημοτικού και παίζει πιάνο από όταν ήταν 2 ετών. Είναι ο νεότερος πιανίστας που έπαιξε ποτέ στο Ηρώδειο και ταυτόχρονα ο νεότερος Έλληνας σολίστ που εμφανίστηκε στο φημισμένο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και στο Royal Albert Hall του Λονδίνου. Ο 10χρονος σήμερα Maestro που έχει κερδίσει επαίνους και τον θαυμασμό των κριτικών, έχει συνθέσει δικά του κομμάτια και για πολλούς είναι ο «νέος Μότσαρτ».

Πρόσφατα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του μικρού Στέλιου, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, στο οποίο παίζει στο πιάνο, ενώ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που διαγράφει φέτος μία ακόμα μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση με το «Maestro», τον απολαμβάνει.

«Όταν ο μικρός μαέστρος παίζει το κομμάτι του "κύματα" στον μεγάλο Maestro, Χριστόφορο Παπακαλιάτη» σημειώνεται στη λεζάντα του βίντεο.

Δείτε το βίντεο

Στο αποψινό επεισόδιο η μοίρα παίζει σκληρά παιχνίδια και όλα ανατρέπονται στην πιο κρίσιμη στιγμή… Η σειρά «Maestro» έρχεται απόψε στις 22:40, στο MEGA με ένα επεισόδιο που κορυφώνει την αγωνία.

Στο όγδοο επεισόδιο… με τίτλο «Αυτοάνοσα»: Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια. Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του. Η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.