Super Bowl 2022: Το απίθανο ραπ & hip hop πάρτι στο ημίχρονο και οι celebrities που έδωσαν το "παρών" στις κερκίδες - Ήταν και ο πρίγκιπας Harry εκεί [photos]

14.02.2022
Super Bowl 2022: Το απίθανο ραπ & hip hop πάρτι στο ημίχρονο και οι celebrities που έδωσαν το "παρών" στις κερκίδες - Ήταν και ο πρίγκιπας Harry εκεί [photos]
O σημαντικότερος και δημοφιλέστερος αγώνας του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο τελικός του NFL πραγματοποιήθηκε για το 2022 χθες το βράδυ (13/2) στο SoFi Stadium Λος Άντζελες μεταξύ των ομάδων Cincinnati Bengals και Los Angeles Rams. Για την ιστορία, οι "γηπεδούχοι" Rams κέρδισαν με 23-20 και πήραν τον πρώτο τίτλο τους ύστερα από 22 χρόνια. Αφήνοντας, όμως, το αγωνιστικό κομμάτι του τελικού στην άκρη μένουμε στο καλλιτεχνικό καθώς οι εμφανίσεις στο ημίχρονο του αγώνα γράφουν πάντα τη δική τους ιστορία, αλλά και στους διάσημους που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις από τις κερκίδες.

Αντίθετα από ό,τι έχουμε δει όλα τα χρόνια, φέτος ήταν η χρονιά της ραπ και της hip hop να ξεσηκώσει τον κόσμο με τους Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige και 50 Cent να δίνουν τα... "ρέστα" τους επί σκηνής και να ξεσηλώνουν τον κόσμο εντός και εκτός γηπέδου.

Ιδού η στιγμή της εμφάνισης που, κυριολεκτικά, έγραψε ιστορία:

Στις κερκίδες είδαμε πολλούς διάσημους που είχαν φτάσει από νωρίς για να απολαύσον τις μοναδικές, αυτές στιγμές.

Η Kate Hudson παρακολούθησε το Super Bowl με τον μεγαλύτερο γιο της, Ryder και μια (ή την) φίλη του!

Η Heidi Klum ήταν στο SoFi Stadium με τον σύζυγό της, Tom Kaulitz και τον γιο της

O Dwayne "The Rock" Johnson ήταν πολύ συγκινημένος που παραβρέθηκε στον μεγάλο τελικό και δεν το έκρυψε, ενώ έκανε και ένα όνειρό του πραγματικότητα, πιάνοντας το μικρόφωνο στη μέση του γηπέδου.

Και η Miranda Kerr στο Super Bowl με τον σύζυγό της, Evan Spiegel

Παρούσα στο SoFi Stadium και η Ellen deGeneres

Πριν από δύο χρόνια, η Jennifer Lopez ήταν εκείνη που είχε βάλει φωτιά στο ημίχρονο του Super Bowl μαζί με τη Shakira. Φέτος, η JLo απόλαυσε τη βραδιά από τις κερδίδες μαζί με τον αγαπημένο της, Ben Affleck.

Παρών στη γιορτή του ποδοσφαίρου και ο -αγέραστος (!)- Rob Lowe με τον γιο του Chad

Από τις κερκίδες του SoFi Stadium δεν έλειψαν και οι royal παρουσίες. Ο πρίγκιπας Harry παρακολούθησε τον αγώνα με την ξαδέλφη του, πριγκίπισσα Ευγενία.

Η κόρη του Eminem, Heiley Jedd, ήταν εκεί για να τον καμαρώσει επίσης.

Ο Justin και η Heiley Baldwin, η Kendal Jenner, o Kanye West ήταν εκεί, με τα παιδιά του, ο Matt Damon και η Charlize Theron επίσης

Ο Jay Z είχε την καλύτερη συνοδό για τη βραδιά, την κόρη του, Blue Ivy, η οποία του μοιάζει σχεδόν... τρομακτικά!