Happy Valentine' s Day: Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και η showbiz -εγχώρια και διεθνής- γιορτάζει

14.02.2022
Happy Valentine' s Day: Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και η showbiz -εγχώρια και διεθνής- γιορτάζει
Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που γιορτάζεται παντού σήμερα (14/2) κάναμε μια "βόλτα" στα social media και συλλέξαμε μερικές από τις πιο γλυκές αναρτήσεις ελλήνων και ξένων celebrities που είδαμε -μέχρι στιγμής. Ιδού και "Χρόνια πολλά" σε όλους.

Ζενενιέβ Μαζαρί

Τον έρωτά της για τον σύζυγό της, Βασίλη Καρύδη, θέλησε να γιορτάσει η κριτής του GNTM και το έκανε μια μια γλυκύτατη ανάρτηση.

«Αγάπη για πάντα ❤️ 15 χρόνια μαζί κάθε μέρα αγάπη και στήριξη ❤️ σε λατρεύω, είσαι το καλύτερο μου ❤️❤️#love #life #mine», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Vincent Cassell

Εννοείται με μαγιό και στη θάλασσα η "ερωτευμένη" ανάρτηση του γάλλου σταρ για την εξωτικής ομορφιάς καλλονή σύζυγό του, Tina Kunakey.

Catherine Zeta Jones

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, παρά τις δοκιμασίες που έχουν περάσει, η CZJ και ο σύζυγός της, Michael Douglas. Ευχές αγάπης και μια τρυφερή φωτογραφία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ρούλα Ρέβη

Με έντονη αίσθηση χιούμορ εκφράζει τον έρωτά της για τον σύζυγό της η ελληνίδα φωτογράφος, τρολάροντάς τη σχέση τους την ίδια στιγμή πλάι σε μια φωτογραφία της Μάρας Δεσύπρη

«Μη σε νοιαζει τίποτα… αν ποτέ γεράσουμε ,αν λεω , θα έχω πάντα έτοιμο το τελευταίο προγραμμα φωτοσοπ! (🚀🚀🚀🚀🚀🚀) 😂😂 I love you to the moon @apostolis_totsikas_official» γράφει στη λεζάντα.

Victoria Beckham

24 χρόνια πίσω γυρίζει η Posh για να ευχηθεί στον αγαπημένο της, σήμερα. «1988 στη Νέα Υόρκη. Και 24 χρόνια μετά, παραμένει ο Βαλεντίνος μου❤️ Η φωτογραφία αυτή πάρθηκε την ημέρα που μάθαμε ότι ήμουν έγκυος στον Brooklyn! Σ' αγαπώ David Beckham», γράφει και ιδού.

David Beckham

Από την πλευρά του ο David ευχήθηκε με τρεις φωτογραφίες όχι μόνο στη Victoria αλλά και στο άλλο του κορίτσι, το μικρότερο. «Ευτυχισμένο Βαλεντίνο στα κορίτσια μου ❤️❤️ 2 όμορφες και δυνατές γυναίκες. Παρεμπιπτόντως, Harper θυμίσου ότι ο μπαμπάς θα είναι πάντα ο βαλεντίνος σου 😂 Σ΄αγαπώ @victoriabeckham ❤️», γράφει.

Αθηνά Οικονομάκου

Μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση για την ελληνίδα ηθοποιό η οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου να έχει στην αγκαλιά του την κόρη τους, Σιένα. «Έρωτας» διαβάζουμε στη λεζάντα και τα είπε όλα.

Maria Menounos

24 χρόνια αγάπης για την ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια και τον σύζυγό της Kevin Undergaro και τα γιόρτασε με δυο φωτογραφίες, μία του χθες και μία του σήμερα.