H Rihanna στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 - Πώς επιβεβαίωσε η ίδια τη φήμη

26.09.2022
H Rihanna στο ημίχρονο του Super Bowl 2023 - Πώς επιβεβαίωσε η ίδια τη φήμη
Με μία απίθανη ανάρτηση επιβεβαίωσε τις φήμες που τη θέλουν να ηγείται του μουσικού σχήματος που θα παρουσιαστεί στο ημίχρονο της μεγαλύτερης γιορτής του αμερικανικού ποδοσφαίρου για τον επόμενο χρόνο, η Rihanna.

Το 2020 η Jennifer Lopez με τη Shakira, το 2021 ο Weeknd, το 2022 οι Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige και 50 Cent σε ένα απίθανο ραπ & hip hop πάρτι και το 2023 ανήκει στη Rihanna και ιδού η ανάρτηση με τον οποία το επιβεβαίωσε.

Για τις 12 Φεβρουαρίου 2023 είναι προγραμματισμένο το Super Bowl LVII στην Glendale και για τους θαυμαστές της Riri ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα. Το ζήτημα, βέβαια παραμένει αν η 9 φορές βραβευμένη με Grammy ερμηνεύτρια που πρόσφατα έγινε και πρώτη φορά μαμά θα παρουσιάσει τραγούδια από το παλιό της ρεπερτόριο ή θα δει τη στιγμή ως ευκαιρία να παρουσιάσει νέα δουλειά, που περιμένουν με αγωνία οι φανς της εδώ και χρόνια.

Με 60 εκατομμύρια άλμπουμ πωλήσεις παγκοσμίως και 14 Νο1. singles η Rihanna δεν θα έχει πρόβλημα να "γεμίσει" μόνη την εμπορικότερη στιγμή της τηλεοπτικής μετάδοσης, όμως ακόμη εκκρεμεί αν υπάρξουν κι άλλα ονόματα που θα την πλαισιώσουν.

Εν αναμονή επιπλέον ανακοινώσεων...