Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο με δάκρυα στα μάτια

26.09.2022
Λάουρα Νάργες - Χρήστος Σαντικάι: Οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο με δάκρυα στα μάτια
Πανευτυχείς οι νέοι γονείς Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι πήραν το μωράκι τους και επέστρεψαν στο σπίτι τους. Κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο μίλησαν στις κάμερες που τους περίμεναν και η συγκίνησή τους δεν κρυβόταν.

Ο γιος της Λάουρα Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι γεννήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου και σήμερα, η τριμελής, πια, οικογένεια επιστρέφει στο σπίτι της για να αρχίσει -όπως τόνισε με δάκρυα στα μάτια και η συγκινημένη νέα μανούλα- ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

«Συγγνώμη… αλλά κλαίω όλη μέρα», ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε η Λάουρα στις κάμερες σκουπίζοντας τα δάκρυά της. «Ξεκινά ένας σημαντικός νέος κύκλος στη ζωή μας. Το θέλαμε τόσο πολύ από τις δυο πρώτες εβδομάδες που τα φτιάξαμε με τον Χρήστο. Τον αγαπάμε πολύ και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όμορφο και να τον ετοιμάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε για τη ζωή εκεί έξω…», συνέχισε ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσαν και το όνομα του υιού, που θα είναι Αλέξανδρος, με έμπνευση από τον Μέγα Αλέξανρο!

«Τρελάθηκα όταν τον κράτησα, τα θυμάμαι όλα αλλά λες άξιζε και με το παραπάνω», είπε η Λάουρα και η συγκίνησή της ήταν, πραγματικά, κάτι παραπάνω από τρυφερή! Να τους ζήσει το μωράκι και με το καλό τα υπόλοιπα παιδιά γιατί, όπως λένε, το πάνε για... πολύτεκνοι!

Τελευταία τροποποίηση στις 23.01.2023 - 21:42