George και Amal Clooney: Το ρομαντικό ραντεβού στη Νέα Υόρκη και οι εντελώς διαφορετικές ενδυματολογικές επιλογές

26.09.2022
George και Amal Clooney: Το ρομαντικό ραντεβού στη Νέα Υόρκη και οι εντελώς διαφορετικές ενδυματολογικές επιλογές
Ο George και η Amal Clooney πέρασαν μαζί τον χρόνο που τόσο χρειάζονταν, στη Νέα Υόρκη, καθώς εκείνος, τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ απασχολημένος, όσο προωθούσε την τελευταία ταινία του, Ticket to Paradise. Το ερωτευμένο ζευγάρι βγήκε για μια νύχτα στην πόλη, αλλά από τον τρόπο που ντύθηκαν οι Clooneys, έμοιαζαν σαν να πήγαιναν σε δύο πολύ διαφορετικές εκδηλώσεις.

Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο George όσο και η Amal έμοιαζαν να περνούν υπέροχα. Ο George ήταν πολύ χαλαρός με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι, ένα μπλε μπλουζάκι πόλο και ανοιχτές γκρι μπότες. Η Amal, φαινόταν λαμπερή με ένα μαύρο φόρεμα με κρόσσια και με πούλιες, το οποίο συνδύασε με μαύρες strappy γόβες και αστραφτερά κρεμαστά σκουλαρίκια. Το ζευγάρι βγήκε από το αυτοκίνητο χέρι χέρι ενώ οι φωτογράφοι τραβούσαν τις φωτογραφίες τους.

Με τα πεντάχρονα δίδυμα Ella και Alexander στο σπίτι, ο George και η Amal προσπαθούν να βρουν χρόνο ως ζευγάρι όταν το επιτρέπουν τα προγράμματά τους. Με την πολυάσχολη καριέρα της ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη δουλειά του στο Χόλιγουντ, αντιμετωπίζουν συχνά μεγάλες απαιτήσεις έξω από το σπίτι. Ωστόσο, η Amal αποκάλυψε ότι το σπίτι είναι εκεί όπου βρίσκει το «λιμάνι» της. «Ο γάμος είναι υπέροχος. Βρίσκω στον σύζυγό μου έναν σύντροφο που είναι απίστευτα εμπνευσμένος και υποστηρικτικός, και έχουμε ένα σπίτι γεμάτο αγάπη και γέλιο», είπε στο Time. «Είναι μια χαρά πέρα ​​από οτιδήποτε μπορούσα να φανταστώ. Νιώθω τόσο τυχερή που βρήκα μια μεγάλη αγάπη στη ζωή μου και που είμαι μητέρα—έτσι βρίσκω την ισορροπία μου».