H Rihanna ανέβασε το πρώτο βίντεο με τον γιο της και είναι αξιολάτρευτος!

18.12.2022
H Rihanna ανέβασε το πρώτο βίντεο με τον γιο της και είναι αξιολάτρευτος!
Έχουν περάσει επτά μήνες από τότε που η Rihanna έγινε μαμά και η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ, αποφάσισε να χαρίσει στους fans της ένα πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο: μια πρώτη ματιά στον γιο της!

To Σάββατο η Rihanna ανέβασε το πρώτο της TikTok βίντεο στον ολοκαίνουργιο λογαριασμό της . Και τι περιείχε αυτό; Την πρώτη εμφάνιση του γιου της, με ένα απολύτως αξιολάτρευτο βίντεο με τη λεζάντα «χακαρισμένος».

Στο βίντεο, τον βλέπουμε να γελάει με ένα πλατύ χαμόγελο (με τη Rihanna να γελάει χαζοχαρούμενα μαζί του) και αμέσως μετά, να βάζει στόχο να αρπάξει και να φάει το τηλέφωνο της μαμάς του. Έπειτα, κοιτάζει τα αυτοκίνητα έξω ενώ η περήφανη μαμά Rihanna κάνει θορύβους μαζί του. Στη συνέχεια, τον βλέπουμε να χασμουριέται και μετά το βίντεο τελειώνει προσπαθώντας να ξαναφάει την κάμερα.

Ένα απίστευτα γλυκό βίντεο του TikTok και αν πεις ότι δεν το παρακολούθησες σε επανάληψη, δεν σε πιστεύουμε. Εμείς ξετρελαθήκαμε!

«Είναι απίστευτο που τον βλέπουμε πριν από τα Χριστούγεννα. Είναι σαν δώρο» σχολίασαν κάποιοι. Μαζί με αυτό, όλοι έχουν εντυπωσιαστεί με το πόσο μοιάζει με τη μαμά του, με τους fans να αφήνουν σχόλια όπως «Ααα μοιάζει με αυτήν» και «Είναι αξιολάτρευτος! Μοιάζει με τη μαμά του!». Θα συμφωνήσουμε και εμείς.