Elle Macpherson: Sexy όσο ποτέ σε βίντεο που ανέβασε στα social για να προωθήσει το wellness brand της

18.12.2022
Elle Macpherson: Sexy όσο ποτέ σε βίντεο που ανέβασε στα social για να προωθήσει το wellness brand της
Η Elle Macpherson είναι μια διάσημη προσωπικότητα του χώρου της μόδας που ασχολείται πλέον πολύ με την ψυχική και σωματική υγεία, ωστόσο το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στα social media αποδεικνύει ότι είναι και μια θεά της αυτοπεποίθησης! Πριν από λίγες μέρες η Macpherson μοιράστηκε ένα εκπληκτικό βίντεο με τον εαυτό της να επιδεικνύει το απίστευτο σώμα και το γεμάτο αυτοπεποίθηση πνεύμα της, προκειμένου να προωθήσει το wellness brand της, WelleCo.

Έτσι λοιπόν, δημοσίευσε το βίντεο με τη λεζάντα: «Όταν πρόκειται για την ενσυνειδητότητα… Φροντίζω το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου κάθε μέρα με εξάσκηση αναπνοής και διαλογισμό. Η καθημερινή μου πρακτική περιλαμβάνει διαλογισμό το πρωί για περίπου 25 λεπτά - είτε με καθοδήγηση είτε στη σιωπή. Προσπαθώ να ζήσω τη ζωή μου σε μια αέναη ροή διαλογιστικής σύνδεσης και όχι μόνο σε καθορισμένους χρόνους». Πρόσθεσε, «Διαβάστε την πρόσφατη συνέντευξή μου με το @bodyandsoul_au @AdamKenworthy.»

Στο βίντεο μπορείς να δεις τη Macpherson να φοράει ένα γκρι πλεκτό πουλόβερ πάνω από ένα μαύρο σέξι μπικίνι με κορδόνια που αναδεικνύει σχεδόν κάθε εκατοστό του απίστευτου, λαμπερού κορμιού της. Το συνδύασε με μαύρα γυαλιά ηλίου και κράτησε τα μαλλιά της κυματιστά καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Η Macpherson μεταπήδησε από τον χώρο του modeling στη βιομηχανία ευεξίας αφού συνίδρυσε τη μάρκα ευεξίας WelleCo το 2014, η οποία αγαπήθηκε αμέσως από τους fans και τους σταρ (συμπεριλαμβανομένης της Kate Moss!). Και στη συνέντευξη που ανέφερε, μίλησε για το πώς η ρουτίνα ομορφιάς της αφορά περισσότερο στην προστασία της ενέργειάς της.

«Πρόκειται πραγματικά για αυτό που έχει απήχηση σε εσένα προσωπικά», είπε. «Για μένα, προσπαθώ όσο το δυνατόν μέσα από μια ευρύτερη ποικιλία, γνωρίζοντας ότι στόχος είναι να προσεγγίσω την ομορφιά και την ευεξία πρωτίστως σε ενεργειακή βάση – εάν έχει θεραπευτική επίδραση στο ενεργειακό επίπεδο, τότε σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις για να δεις αν έχει απήχηση και σε σένα».