Jennifer Lopez & Shakira: Αν δεν έχεις δει ακόμη το βίντεο με την εμφάνισή τους στο Super Bowl, χάνεις!

03.02.2020
Jennifer Lopez & Shakira: Αν δεν έχεις δει ακόμη το βίντεο με την εμφάνισή τους στο Super Bowl, χάνεις!
Σκέτη φωτιά οι δυο Λατίνες σταρ επί σκηνής με την JLo (για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους) κυριολεκτικά "εκτός ελέγχου"

Μεγάλη βραδιά η χθεσινή... Από τη μία τα Βραβεία BAFTA στο Λονδίνο από την άλλη το Super Bowl LIV της NFL στο Μαϊάμι, μας βρίσκει την επομένη (σήμερα δηλαδή) με πολύ... "ζουμί" να απολαύσουμε!

Από τα Βραβεία της βρετανικής Ακαδημίας κινηματογράφου ξεχωρίσαμε ήδη τους νικητές, την εμφάνιση της δούκισσας του Cambridge και το απίστευτο τρολάρισμα του Brad Pitt στο Brexit, την Angelina Jolie και τους royals! Θα επανέλθουμε, αλλά προς το παρόν, θα στραφούμε προς ΗΠΑ μεριά και θα σε προκαλέσουμε να κλικάρεις στο βίντεο που θα δεις στη συνέχεια και να μη σου πέσει το... σαγόνι!

Η μεγάλη βραδιά του Super Bowl, ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος ράγκμπι, δηλαδή, για να καταλαβαινόμαστε, αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία κάθε χρόνο, ενώ παραδοσιακά δύο είναι οι "μεγάλες στιγμές του", η ερμηνεία του εθνικού ύμνου και στο σόου στο διάλειμμα.

Φέτος, την πρώτη "τιμή" είχε αναλάβει η Demi Lovato, η οποία συγκλόνισε με την ερμηνεία της, ενάμιση χρόνο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της -θυμίζουμε ότι παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικώντον Ιούλιο του 2018.

Ιδού η, πραγματικά, ξεχωριστή ερμηνεία της

Και έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι μεταξύ των ομάδων San Francisco 49ers και Kansas City Chiefs, με τους δεύτερους να κερδίζουν τελικά τον πρώτο τους τίτλο εδώ και 50 χρόνια! Έτσι για την ιστορία.

Όλοι όμως, περίμεναν το ημίχρονο. Ήταν γνωστό ότι επρόκειτο να δούμε τη Shakira και την Jennifer Lopez σε ένα 15λεπτο πρόγραμμα που, τελικά είχε και μια μεγάλη έκπληξη. Η κόρη της JLo, Emme, η οποία, βέβαια γνωρίζουμε ότι κληρονόμησε το ταλέντο των γονιών της, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί της.

Η Emme είναι 11 ετών και καρπός του έρωτα της Lopez με τον πρώην σύζυγό της, Marc Anthony -και πάλι για την ιστορία- και, ναι, φαίνεται της αρέσει το τραγούδι και το καλλιεργεί!

Τέρμα τα λόγια όμως. Όπως είχαν εξηγήσει οι ίδιες στη συνέντευξη Τύπου νωρίτερα, οι δυο stars παρουσίασαν ένα πρόγραμμα - φόρο τιμής στην κουλτούρα των Λατίνων, στην ενδυνάμωση, τη διαφορετικότητα και την επίτευξη στόχων. 43 ετών η Shakira, 50 η JLo και ιδού: