Ο Orlando Bloom μίλησε για την επεισοδιακή του σχέση με την Katy Perry

16.02.2023
Ο Orlando Bloom μίλησε για την επεισοδιακή του σχέση με την Katy Perry
"Μερικές φορές τα πράγματα είναι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, δύσκολα - δεν θα πω ψέματα" είπε ο ηθοποιός για τη σχέση του με την τραγουδίστρια

Ο Orlando Bloom μίλησε ειλικρινά για τη σχέση του με την Katy Perry σε πρόσφατη συνέντευξη για το περιοδικό "Flaunt". O 46χρονος ηθοποιός μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ζευγάρι και για το ότι δεν υπάρχει "ούτε μια βαρετή στιγμή" στη σχέση τους.

Ανησυχία για την Katy Perry: "Έχει γίνει ρομπότ;"

Αναφερόμενος στην 38χρονη τραγουδίστρια, ο Bloom είπε: "Βρισκόμαστε σε δύο πολύ διαφορετικές πισίνες. Η πισίνα της δεν είναι μια πισίνα που απαραιτήτως καταλαβαίνω, και νομίζω ότι η πισίνα μου δεν είναι μια πισίνα που καταλαβαίνει. Μερικές φορές τα πράγματα είναι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, δύσκολα. Δεν θα πω ψέματα. Σίγουρα παλεύουμε με τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητά μας, αλλά νομίζω ότι και οι δύο γνωρίζουμε πόσο ευλογημένοι είμαστε που συνδεθήκαμε με τον τρόπο που το κάναμε, τη στιγμή που το κάναμε".

{https://www.instagram.com/p/CosTrdFB-ew/}

Orlando Bloom: Ανεβάζει στα social φωτογραφίες εξαντλητικής γυμναστικής και η Katy Perry τον τρολάρει

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα afterparty για τις Χρυσές Σφαίρες το 2016. Στη συνέχεια, εκείνος έκανε πρόταση γάμου στην Perry την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2019. "Ήταν πολύ γλυκό", είπε η Perry κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο "Jimmy Kimmel Live!". "Πήγαμε για δείπνο και σκέφτηκα ότι θα πάμε να δούμε λίγη τέχνη μετά το δείπνο, αλλά ανεβήκαμε σε ένα ελικόπτερο. Προσγειωθήκαμε σε μια ταράτσα στο Los Angeles — όλη μου η οικογένεια ήταν εκεί και όλοι οι φίλοι μου. Τα πήγε τόσο καλά".

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί, την Daisy Dove, στις 27 Αυγούστου 2020.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.02.2023 - 16:54