Ανησυχία για την Katy Perry: "Έχει γίνει ρομπότ;"

26.10.2022
Ανησυχία για την Katy Perry: "Έχει γίνει ρομπότ;"
Η πρόσφατη εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Las Vegas προκάλεσε ανησυχία και ένα τρομακτικό στιγμιότυπο έγινε viral

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συναυλίας της, η Katy Perry υπέστη ένα πρόβλημα στα μάτια, με αποτέλεσμα οι θαυμαστές της να ανησυχούν ότι η ποπ τραγουδίστρια μπορεί να είναι στην πραγματικότητα ρομπότ.

Η Gigi Hadid αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο απατεώνων

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο Las Vegas, η Perry φάνηκε να μην μπορεί να κρατήσει το δεξί της μάτι ανοιχτό. Πίεσε ακόμη και το δάχτυλό της στον κρόταφο της σε μια προσπάθεια να μην πέσει το βλέφαρό της. Τελικά, κατάφερε να σηκώσει το βλέφαρό της - και κράτησε και τα δύο μάτια ορθάνοιχτα για αρκετές στιγμές. Έπειτα τα ανοιγόκλεισε προτού παροτρύνει τους θεατές να κάνουν φασαρία.

Olivia Wilde: Απαντά στις κατηγορίες της νταντάς της για το διαζύγιο με τον Jason Sudeikis, κάνοντας λόγο για μισογυνισμό

Το περίεργο στιγμιότυπο - το οποίο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - συνοδεύτηκε από αντιδράσεις που χαρακτηρίζονται από ανησυχητικές έως διασκεδαστικές. «Ο κλώνος της κόλλησε. Αυτό είναι τρομακτικό 😳», έγραψε ένα άτομο σε ένα σχόλιο του TikTok, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε: «Το ρομπότ της φαίνεται να κολλάει πολύ».

Πολλοί άλλοι βρήκαν τη στιγμή αστεία, κάνοντας σχόλια όπως «Αυτό το κουκλάκι που είχες ως παιδί με το μάτι που έκλεινε συνέχεια» και «έχασε τη σύνδεση του wifi 😂».