5 διάσημοι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

28.10.2022
5 διάσημοι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους
Τον τελευταίο καιρό, οι έρευνες λένε ότι όλο και περισσότεροι άνδρες είναι ανοιχτοί στο σπάσιμο των στερεοτύπων χρησιμοποιώντας διάφορα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης δέρματος. Αυτό είναι αντίθετο με αυτό που βιώνουμε παραδοσιακά, όπου οι γυναίκες κυριαρχούν στον κόσμο των καλλυντικών. Ακόμη και οι διάσημοι άντρες είναι σχολαστικοί με τη ρουτίνα φροντίδας του εαυτού τους και δεν ντρέπονται να τη μοιραστούν με όλους. Ιδού μερικά από τα μυστικά τους που έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον.

Ο George Clooney πηγαίνει τακτικά για σάουνα

Ο γοητευτικός ηθοποιός απολαμβάνει να περιποιείται τον εαυτό του πηγαίνοντας στο σπα για να περάσει λίγο χρόνο στη σάουνα. Επιπλέον, κρατά το δέρμα του ενυδατωμένο με ένα καλό σαπούνι.

Ο David Beckham ενυδατώνει το πρόσωπό του καθημερινά

Εκτός από τη φροντίδα της σωματικής του ευεξίας, ο David επενδύει πολλά και στην αισθητική του προσώπου του. Από μια αθλητική διατροφή, μεταβαίνει σε μια απλή αλλά σχολαστική ρουτίνα καθώς ενυδατώνεται δεκάδες φορές την ημέρα και απλώνει μια απαλή αντιγηραντική κρέμα στις ρυτίδες του.

Ο Zac Efron παραλείπει το σαμπουάν για μια μέρα

Ο Zac είναι γνωστός για τα εμβληματικά του χτενίσματα. Από την εποχή του στο High School Musical με αυτό το δασύτριχο χτένισμα μέχρι την πλατινέ ξανθιά εμφάνισή του, είναι περίεργο ότι υπάρχει μόνο ένα πράγμα που κάνει για να διατηρήσει τα μαλλιά του υγιή και άθικτα - παραλείπει το σαμπουάν για μια μέρα.

Ο John Stamos λατρεύει το ελληνικό γιαούρτι

Δεν οφείλεται μόνο στην ελληνική καταγωγή του το ότι ο John ορκίζεται στα ισχυρά οφέλη του ελληνικού γιαουρτιού αλλά παράλληλα του αποδίδει τα εύσημα για τη νεανική του λάμψη. Ωστόσο, του αρέσει επίσης να βάζει μάσκες ενίσχυσης του κολλαγόνου. Τις αποκαλεί το «μυστικό του όπλο».

Ο Ryan Reynolds κλέβει τις ενυδατικές κρέμες της Blake Lively

Ακόμη και όταν ο Καναδός ηθοποιός αναδείχτηκε το 2010 και το 2021 ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή, αποκάλυψε ότι δεν ακολουθεί κανένα αυστηρό σχήμα ομορφιάς. Παρόλα αυτά, ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε οτιδήποτε έβρισκε από τη συρταριέρα της συζύγου του Blake Lively, αρκεί να έγραφε «ενυδατική κρέμα». Ωστόσο, όλες μπορούμε να μάθουμε από αυτή την σοφή ατάκα του Ryan, «Νομίζω ότι είναι σέξι να αγκαλιάσεις τη γήρανση, παρά να την καταπολεμήσεις».