Ο Matthew Perry αποκαλύπτει τα περίεργα, πικρά του συναισθήματα για τον Keanu Reeves

26.10.2022
Ο Matthew Perry αποκαλύπτει τα περίεργα, πικρά του συναισθήματα για τον Keanu Reeves
"Γιατί οι στοχαστές όπως ο River Phoenix και ο Heathe Ledger πεθαίνουν, αλλά ο Keanu Reeves περπατάει ακόμα ανάμεσα μας;”

Ο Matthew Perry αποκάλυψε ένα παράξενο μίσος για τον Keanu Reeves στα νέα του απομνημονεύματα. «Γιατί πεθαίνουν στοχαστές όπως ο River Phoenix και ο Heath Ledger, αλλά ο Keanu Reeves εξακολουθεί να περπατά ανάμεσά μας;» γράφει στο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», που κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου.

Ο Matthew Perry θυμάται την «τρομακτική» αντιπαράθεση του με την Jennifer Aniston για τον εθισμό του

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από το ρόλο του στο «Friends» έκανε την πρώτη του ταινία, «A Night in the Life of Jimmy Reardon» το 1988, με τον επί χρόνια καλύτερο φίλο του Reeves, River Phoenix. Ο Perry υποδύθηκε τον καλύτερο φίλο του Phoenix στην ταινία. Οι δυο τους έγιναν στενοί φίλοι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο Σικάγο και ο Perry γράφει στο βιβλίο του για τον θάνατο του Phoenix από υπερβολική δόση σε ηλικία 23 ετών το 1993: «Ο River ήταν ένας όμορφος άντρας μέσα και έξω και πολύ όμορφος για αυτόν τον κόσμο, όπως αποδείχθηκε». Ο Perry λέει πώς έκλαψε με λυγμούς όταν ο φίλος του πέθανε έξω από το Viper Room στο Δυτικό Hollywood, προσθέτοντας: «Άκουσα την κραυγή από το διαμέρισμά μου».

Ο Matthew Perry μιλάει για τη μάχη του με τον εθισμό και δηλώνει: «Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανός»

Παραδόξως, ο Perry μιλά ξανά για τον Reeves στο βιβλίο, μετά τον θάνατο του Chris Farley. Ενώ πάλευε με τον εθισμό στο αποκορύφωμα της φήμης του στο «Friends», ο ίδιος υπέγραψε για την ταινία «Almost Heroes», μια κωμωδία του 1988 με συμπρωταγωνιστή τον Farley. Όταν ανακάλυψε ότι ο σταρ του «SNL» είχε πεθάνει από υπερβολική δόση το 1997, σε ηλικία 33 ετών, ο Perry φάνηκε για άλλη μια φορά να σκέφτεται ότι δεν ήταν δίκαιο που ο Reeves ήταν ακόμα ζωντανός. «Άνοιξα μια τρύπα στον τοίχο του καμαρίνι της Jennifer Aniston όταν το έμαθα», γράφει. «Ο Keanu Reeves περπατάει ανάμεσά μας».