Orlando Bloom: Ανεβάζει στα social φωτογραφίες εξαντλητικής γυμναστικής και η Katy Perry τον τρολάρει

03.08.2022
Orlando Bloom: Ανεβάζει στα social φωτογραφίες εξαντλητικής γυμναστικής και η Katy Perry τον τρολάρει
Η Katy Perry είναι "πειραχτήρι" και όταν ο αγαπημένο της, Orlando Bloom, της δίνει "τροφή" για σχόλια δεν την αφήνει ανεκμετάλευτη!

Ο Legolas του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών κάνει όλη μέρα γυμναστική και φυσικά η Katy Perry είναι εκεί για να τον τρολάρει, ενώ στα comments οι celebrities κάνουν παρέλαση για να σχολιάσουν. Σε ένα από τα ποστ όπου ο Orlando γυμνάζει τους κοιλιακούς του, η αγαπημένη του αστειεύεται χιουμοριστικά αλλά άκρως... πονηρά, ρωτώντας τον που είναι η κρέμα κορτιζόνης γιατί νιώθει μία... φλόγωση στο σώμα!

Ο Orlando Bloom αντιδρά στη σέξι τόπλες φωτογραφία της Katy Perry

Σε άλλες ειδήσεις για την Katy και τον Orlando, προφανώς είναι εν δυνάμει έτοιμοι να επεκτείνουν την οικογένειά τους και να αποκτήσουν άλλο ένα παιδί. Σύμφωνα με πηγή του Entertainment Tonight, το ζευγάρι είναι «πολύ ερωτευμένο και θα ήθελε να επεκτείνει την οικογένειά του», σημειώνοντας ότι «η Κaty και ο Οrlando τα πάνε πολύ καλά και περνάνε καταπληκτικά. Η σχέση τους είναι πολύ δυνατή και κατάλαβαν πώς να ισορροπήσουν τα πολυάσχολα προγράμματά τους, αλλά και να αφιερώσουν χρόνο ο ένας για τον άλλον».

Τον Απρίλιο, βέβαια, η Katy δήλωσε στο E! News ότι οποιαδήποτε σχέδια για νέο μωρό θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις της στο Las Vegas(δηλαδή μέχρι το τέλος Αυγούστου), λέγοντας «Είμαι στο Vegas και δεν μπορώ να κάνω αυτό το σόου με τίποτα μέσα στην κοιλιά μου, ειδικά έναν άνθρωπο». Και παρεμπιπτόντως, η ζωή με την κόρη της Daisy ακούγεται αρκετά ιδανική—η Katy είπε: «τρέχει, λέει “σ'αγαπώ”, χρωματίζει, και έχει κοτσιδάκια».