Ο Brad Pitt μιλά με συγκίνηση για τις κόρες του, Shiloh και Zahara και εξηγεί γιατί φόρεσε φούστα στο κόκκινο χαλί

03.08.2022
Ο Brad Pitt μιλά με συγκίνηση για τις κόρες του, Shiloh και Zahara και εξηγεί γιατί φόρεσε φούστα στο κόκκινο χαλί
Συνεχίζει τις επίσημες εμφανίσεις για την προώθηση της νέας του ταινίας, Bullet Train, ο Brad Pitt και είναι... λαλίστατος! Αυτή τη φορά μίλησε και επί προσωπικού! Διακριτικά μεν, αλλά μίλησε!

Αφού "όργωσαν" την Ευρώπη, ο Brad Pitt και η "συμμορία" του Bullet Train επέστρεψαν στις ΗΠΑ και παρουσιάζουν τη νέα τους ταινία. Σε αυτές τις εμφανίσεις ο 58χρονος σταρ έχει βαλθεί να ξεχωρίσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Στυλιστικά, η μία του εμφάνιση ξεπερνά την άλλη, σε χρώμα, χαλαρότητα και στυλ. Στο Βερολίνο, όμως, ο Pitt "έδωσε ρέστα" όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μία λινή φούστα!

Χθες, στην πρεμιέρα του Λος Άντζελες, ο δημοσιογράφος του Variety τον ρώτησε από πού εμπνεύστηκε για αυτή την επιλογή και εκείνος ήταν άμεσος και σαφέστατος: "Δεν ξέρω.. Θα πεθάνουμε όλοι κάποια στιγμή, άρα... γιατί όχι".

Σωστός ο Brad!

Κατά τα άλλα ο σταρ ρωτήθηκε και για πιο προσωπικά ζητήματα. Και απάντησε -εκεί είναι το ενδιαφέρον! Το ταλέντο της Shiloh στον χoρό σχολίασε δημοσιογράφος του ET και με συγκίνηση ο περήφανος πατέρας τόνισε πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά να βρουν τον δικό τους δρόμο με αγάπη και ζήλο ενώ τόνισε αστειευόμενος ότι δεν ξέρει από πού το πήρε το ταλέντο καθώς ο ίδιος έχει δυο αριστερά πόδια!

Brad Pitt: "Αυτός με βοήθησε να κόψω το ποτό" - Η συγκινητική εξομολόγηση για τον διάσημο συνάδελφό του [video]

Ο Brad, όμως, είχε κάτι να πει και για τη μεγαλύτερη κόρη του. Όπως ενημέρωσε πριν από δυο μέρες η Angelina Jolie, η Zahara θα παρακολουθήσει το Κολέγιο Spelman στην Ατλάντα από το Φθινόπωρο.

"Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη. Είναι τόσο έξυπνη. Θα ανθίσει ακόμη περισσότερο στο Κολλέγιο", είπε ο Pitt καμαρώνοντας και τόνισε ακόμη μία φορά πόσο συναρπαστική είναι η στιγμή που τα παιδιά του βρίσκουν τον δρόμο τους και ακολουθούν τα ενδιαφέροντά τους.


"Πως περνά ο χρόνος! Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα... Πραγματικά έρχονται δάκρυα στα μάτια" είπε συγκινημένος ο Brad Pitt κι εμείς θυμίζουμε ότι το μεγαλύτερος γιος της οικογένειας (με τον οποίο εκείνος έχει, μάλλον και τη χειρότερη σχέση), ο 20χρονος Maddox είναι φοιτητής στο Yonsei University της Νότιας Κορέας.