Ο Bradley Cooper πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση με τη... μαμά του! (βίντεο)

Ο Bradley Cooper πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση με τη... μαμά του! (βίντεο)
Η μητέρα του ηθοποιού κοροϊδεύει τις υποκριτικές του ικανότητες και την γκαρνταρόμπα του στο νέο διαφημιστικό για το Super Bowl

Ο Bradley Cooper πρωταγωνίστησε σε ένα νέο ξεκαρδιστικό σποτ που προβλήθηκε στο Super Bowl με τη μητέρα του, Gloria Campano, για να προωθήσουν τις υπηρεσίες 5G της εταιρίας T-Mobile. Μαμά και γιος φαίνονται σα να μην μπορούν να σταματήσουν να γελάνε, κάτι που δεν κόπηκε τελικά στο μοντάζ.

Η Irina Shayk ποζάρει φορώντας εσώρουχα στα πόδια του πρώην της, Bradley Cooper

Στο βίντεο, ο 48χρονος ηθοποιός υποδύεται έναν εκπρόσωπο της T-Mobile και η μαμά του μια πελάτισσα που μπαίνει στο κατάστημα, με τον Bradley να ξεσπά αμέσως σε γέλια όταν εκείνη του λέει: "Δεν μου αρέσει το πώς φαίνεσαι" αφού εκείνος τη ρώτησε πώς μπορεί να τη βοηθήσει. Στη συνέχεια, εκείνη του λέει: "Μοιάζεις με φλαμίνγκο με αυτό", αναφερόμενη στο ροζ πουκάμισο της εταιρίας που φοράει.

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk σκέφτονται να κάνουν περισσότερα παιδιά

Κατά τη διάρκεια πολλών λήψεων, η μαμά του λέει στον γιο της: "Με τρελαίνεις", ενώ σε ΄ένα άλλο στιγμιότυπο του λέει "Χαμογέλα, μοιάζεις με αχιβάδα". Τότε, εκείνος της λέει; "Νομίζω ότι ξέρω τι κάνω. Έχω προταθεί εννέα φορές (για Όσκαρ)", με εκείνη να του απαντάει: "Ναι, αλλά ποτέ δεν κέρδισες". Η διαφήμιση τελειώνει με μια πιο γλυκιά νότα, με τους δυο τους να αγκαλιάζονται καθώς βγαίνουν από το στούντιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=zLJoQRS48KQ&ab_channel=T-Mobile}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.02.2023 - 16:53