Η Ρούλα Κορομηλά έχει γενέθλια - Η έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της

16.02.2023
Η Ρούλα Κορομηλά έχει γενέθλια - Η έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της
Μια πολύ ξεχωριστή μέρα η σημερινή για τη Ρούλα Κορομηλά.

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα, 16/2/2023 η Ρούλα Κορομηλά και φαίνεται ότι οι στενοί της συνεργάτες και φίλοι αποφάσισαν να της κάνουν μια έκπληξη. Το βίντεο που μοιράστηκε πριν από λίγο η ίδια η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι είχε συμβεί.

Εκείνη μπαίνει από την πόρτα του γραφείου και την περιμένει μία τούρτα με ένα κεράκι και πολλή αγάπη, ευχές και... τραγούδι.

{https://www.instagram.com/p/CouavHxOqEO/}

Πέρσι τέτοια μέρα η Ρούλα είχε μοιραστεί ένα πολύ ιδιαίτερο βίντεο. Το "Να ζήσεις Ρουλάκι και χρόνια πολλά" της το είχε τραγουδήσει τότε η ανιψιά της την οποία υπεραγαπά. Πρόκειται για την κόρη του αδελφού της, Θανάση, η οποία, όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια η παρουσιάστρια της έχει πάρει τα μυαλά από τότε που γεννήθηκε.

{https://www.instagram.com/p/Bt9D0FmIEvW/}

Και για την περίπτωση που αναρωτιέσαι, η Ρούλα σήμερα γίνεται 66 ετών και δείχνει να το απολαμβάνει με το παραπάνω! Χρόνια πολλά κι από εμάς.

Μενεγάκη - Κορομηλά: Η ανάρτηση της Ρούλας για τη συνάντησή της με την Ελένη αποκάλυψε τι γινόταν πίσω από τις κάμερες

Η επιστροφή στην τηλεόραση

Ύστερα από απουσία ετών και κουβαλώντας (για πάντα) τον τίτλο της "εθνικής μας παρουσιάστριας", η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Mega ΄οπου παρουσιάζει το σόου "Σπίτι με το Mega" κάθε Σάββατο, "δίνοντας άλλη γεύση στα Σαββατόβραδά μας", όπως έχει πει χαρακτηριστικά.

Όταν τον Νοέμβριο είχαμε τις επίσημες ανακοινώσεις η Ρούλα είχε αναφερθεί σε αυτή την επιστροφή με τους εξής στίχους που υπογράφει ο Γιάννης Πάριος για το τραγούδι του Σταμάτη Σπανουδάκη, "Πέρασαν": "Τώρα είμαι εδώ και η ζωή συνεχίζεται/Ζω για τη στιγμή που η μάχη κερδίζεται/Πέρασα πολλά μα το λόγο μου κράτησα/Είμαι πάλι εδώ επειδή σας αγάπησα", έγραψε η Ρούλα Κορομηλά και ήταν σα να συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει πριν από πολλά χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/CkIVvz8NvKZ/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.02.2023 - 17:41