Μενεγάκη - Κορομηλά: Η ανάρτηση της Ρούλας για τη συνάντησή της με την Ελένη αποκάλυψε τι γινόταν πίσω από τις κάμερες

29.11.2022
Μενεγάκη - Κορομηλά: Η ανάρτηση της Ρούλας για τη συνάντησή της με την Ελένη αποκάλυψε τι γινόταν πίσω από τις κάμερες
Στον απόηχο της ιστορικής, όπως την έχουν χαρακτηρίσει, τηλεοπτικής συνάντησης της Ελένης Μενεγάκη με τη Ρούλα Κορομηλά στην εκπομπή της πρώτης στο Mega, η δεύτερη μοιράστηκε απίθανο backstage υλικό.

Την περασμένη Παρασκευή, η Ελένη και η Ρούλα, η Ρούλα και η Ελένη, συναντήθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό για πρώτη φορά από το 1996. Μέλη του δυναμικού του ίδιου καναλιού φέτος, του Mega, τα δύο πιο δυνατά brand names της ελληνικής τηλεόρασης στον τομέα της ψυχαγωγίας -με την Κορομηλά απούσα τόσα χρόνια, σημειωτέον- κάθισαν στον ίδιο καναπέ και είπαν τα πάντα!

Η συνάντησή τους αυτή ήταν απολαυστική, όμως πιο απολαυστικά ήταν τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Ρούλα Κορομηλά από τις στιγμές που έκλειναν οι κάμερες. Μαζί με το "ευχαριστώ" της, ιδού τι έγραψε στην ανάρτηση που αφιέρωσε στη μεγάλη αυτή στιγμή.

"Ελένη μου σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία, για τη φιλόξενη αγκαλιά με τη οποία με υποδέχθηκες στο τηλεοπτικό σου σπίτι!", ξεκίνησε τη λεζάντα της η παρουσιάστρια της εκπομπής "Σπίτι με το Mega", τονίζοντας πως ένιωσε σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σ

"Σε ευχαριστώ για όλα όσα μοιραστήκαμε με λόγια αληθινά, λόγια απ'την καρδιά, αλλά και για όσα είπαμε μόνο με τα μάτια. Η ευγένεια σου, ο σεβασμός και η αλήθεια είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που σε οδήγησαν αλλά και σε διατηρούν στην κορυφή τόσα χρόνια και σε ξεχωρίζουν.", συνέχισε η Ρούλα, κλείνοντας με ένα υστερόγραφο που έγραφε, "Δεν έχω γελάσει περισσότερο και δεν έχω περάσει καλύτερα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Και ας έφαγα το σπρώξιμο της ζωής μου.. Το φχαριστηθηκα! Το βίντεο τα λέει όλα..."

Πρώτη, βέβαια, είχε κάνει την ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη με μια κοινή τους φωτογραφία και αυτά τα λόγια: "Την περίμενα αυτή την ημέρα που εμείς οι δυο θα συναντιόμασταν τηλεοπτικά ξανά ! Είχαμε τόσα κι αλλά τόσα να πούμε που δεν σταματούσαμε ούτε στα διαλείμματα ! Σ ευχαριστώ @roulakoromila"

Σε αυτή την ανάρτηση, παρεμπιπτόντως, η Ρούλα είχε απαντήσει ως εξής: "Ελένη, άψογη οικοδέσποινα μου, σε ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη φιλοξενία, τον χρόνο και τον χώρο που μου έδωσες. ❤️"