Τα δίδυμα της Julia Roberts έχουν γενέθλια και η φωτογραφία που μοιράστηκε είναι σαν πίνακας ζωγραφικής

29.11.2022
Τα δίδυμα της Julia Roberts έχουν γενέθλια και η φωτογραφία που μοιράστηκε είναι σαν πίνακας ζωγραφικής
Πανευτυχής και συγκινημένη η Julia Roberts εύχεται στα διδυμάκια της και διαδικτυακά

Η Julia Roberts είναι παντρεμένη με τον κάμεραμαν Danny Moder από το 2002 και παρά τις φήμες που τους "χωρίζουν" κάθε τρεις και λίγο, εκείνοι παραμένουν μαζί και ευτυχισμένοι μαζί με τα τρία παιδιά τους, τα οποία, τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε λίγο πιο συχνά στα social media των γονιών τους, αν και οι φωτογραφίες που εκείνοι επιλέγουν να μοιραστούν είναι όλες παλιότερων εποχών. Όπως συνέβη και με την περίπτωση της σημερινής, εορταστικής ανάρτησης.

Julia Roberts: Απαντά πρώτη φορά για εκείνη την εμφάνιση με την τριχωτή μασχάλη

Στη σημερινή ανάρτηση με αφορμή τα 18α γενέθλια των διδύμων Hazel και Phineas η 55χρονη σταρ μοιράστηκε μια φωτογραφία από τότε που εκείνα ήταν βρέφη και η πόζα -ίσως από κάποια φωτογράφηση θυμίζει μέχρι και... πίνακα ζωγραφικής.

Όσο για τον μπαμπά Danny Moder; Φέτος ο σύζυγος της Julia Roberts δεν αφιέρωσε σταθερό post στα διδυμάκια του και γι' αυτό θυμόμαστε την ανάρτηση που είχε κάνει το 2021 στα 17α γενέθλιά τους, με μια παλιότερη, όμως, φωτογραφία τους.

Julia Roberts: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της

Η Roberts και ο Moder έχουν ακόμη ένα παιδί, τον Henry που στις 18 Ιουνίου έγινε 15 ετών και ο μπαμπάς του καμάρωσε και διαδικτυακά.